Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en een breed, duidelijk beschreven assortiment. Het bestelproces verloopt vlot en de site is gebruiksvriendelijk. De algemene beleving is positief met betrouwbare verpakking en snelle service. Sommige opmerkingen gaan over af en toe leveringsproblemen, maar deze worden opgelost.
Mijn bestelling kwam vlot binnen en was niks op aan te merken verder. Helemaal prima!
3 February 2026
Harmina
Burgum
duidelijke website eenvoudige betaling goede keuze uit momenten van levering
2 February 2026
Henk
Warder
bestelde artikelen worden prima verpakt en snel geleverd. Er is een royale keus en de artikelen worden goed beschreven, zodat je ook de ingrediënten tevoren kunt controleren.
2 February 2026
Carla
Ede
Naar wens
16 January 2026
Alda
Sauwerd
Nadat de leveringsproblemen van Post.nl zich na de hevige sneeuw opgestapeld hadden, is het pakket van mijnhuidonline alsnog bezorgd.
Beveelt niet aan
12 January 2026
Tina
Woerden
Dank u voor uw feedback. Vervelend dat de bezorging langer duurt dan verwacht. Wij hebben het pakket tijdig aan PostNL overgedragen, maar helaas kan de bezorging door omstandigheden vertraging oplopen. Mocht het pakket niet snel worden ontvangen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice; wij denken graag met u mee en zorgen samen voor een passende oplossing. ^Demi
Ik gebruik de crèmes van Eucerin al vele jaren tot volle tevredenheid.
9 January 2026
Marianne
Gouda
Probleemloos het gewenste artikel te vinden en een gunstige prijs.
6 January 2026
Cilia
Nuenen
Zelfs met de feestdagen snelle bezorging
5 January 2026
Joke
Havelte
Wat fijn om te horen, dank u wel voor deze mooie review! Ook tijdens de feestdagen doen we ons best om snel te leveren. Graag tot een volgende keer! ^Demi
Ben altijd tevreden met het product
5 January 2026
Silie
Millingen
Dank u wel voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met zowel de levering als het product. ^Demi
Ik koop vichy produkten
11 December 2025
Sophia
Papendrecht
Snelle bezorging! Spijtig geen proefmonster,,, maar ik snap dat wel!
5 December 2025
Mary
Velsen
De bestelling had ik snel thuis. De producten gebruik ik al jaren naar volle tevredenheid
5 December 2025
Henny
Renswoude
Dank u wel voor deze fijne review! Wat leuk om te horen dat u de producten al jaren met tevredenheid gebruikt en dat alles snel en netjes is aangekomen. ^Demi
Snelle en juiste levering van La Roche Posay creme
1 December 2025
Corrie
Koudum
Hele fijne medewerkers
5 November 2025
Ingrid Dee
Capelle a/IJssel
Eenvoudig te bestellen en snelle verzending
4 November 2025
C.J.
Ottersum
Bestelling snel geleverd en een mooie aanbieding.
4 November 2025
Joke
Dordrecht
Het pakket snel ontvangen
8 October 2025
Rita
Vriezenveen
Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Volgens de informatie van PostNL is de bezorging gewijzigd naar een PostNL-afhaalpunt. De track & trace is automatisch verstuurd naar uw e-mailadres (het kan zijn dat deze in de spamfolder terecht is gekomen).
Neemt u alstublieft even contact op met onze klantenservice? Dan kijken wij dit direct voor u na en zorgen we samen voor een passende oplossing. ^Demi
Fijne site waar ik steeds snel en overzichtelijk mijn bestelling kan plaatsen. Snelle levering
7 October 2025
Ginny
Sittard
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en snelle levering. ^Demi
komen hun afspraken na. snel en mooi en stevig ingepakt. goede merken!
Margriet
Dordrecht
Wat leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de verpakking! Bedankt voor uw positieve review. ^Demi
Heel fijne product die ik graag gebruik!
Helen
Uithoorn
Ik had een fout gemaakt bij mijn bestelling, dit werd heel goed en snel opgelost door een vriendelijke medewerkster
E.
Huizen
Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor uw mooie review. ^Demi
Alles is goed geregeld, snelle levering. Fijne merken.
5 October 2025
Cornely
Ochten
Altijd scherpe prijzen en keurige levering. Ook een spaarsysteem voor bijv. Eucerin producten.
5 October 2025
Connie
Veldhoven
Ik bestel al jaren bij mijnhuidonline. Ze hebben mijn producten voor een betaalbare prijs. Vandaag besteld, morgen in huis.
2 October 2025
Henny
Hoorn
Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie review. We waarderen het enorm dat u al zo lang bij ons bestelt. ^Demi
Oke
2 October 2025