Tevreden klanten moet je verdienen.

Tevreden klanten moet je verdienen, iedere dag opnieuw. Een dag na het plaatsen van mijn bestelling bleek dat er superkortingen geboden werden omwille van Singles Day. Het verschil in bestelling kwam op 15,00 euro. Ik heb dit bij mijnhuidonline.nl gemeld maar kreeg als reactie dat het jammer was maar dat er niets aan te doen was. Begrijp ik. Maar een tegoedbon van 5,00 euro had mij al over de streep getrokken voor een volgende bestelling. Nu zal er meer nodig zijn. Jammer.

Super crème

Een gewelddadige dagcreme , voelt heerlijk aan zeer zachte huid

Een hele fijne creme

Ik gebruik van vichy de rose platinium dag en nacht crème. Het Is een hele fijne crème die goed in de huid dringt en zacht aanvoelt....

Goed!

Op de juiste bezorgdatum gekregen en netjes verpakt.

Zoals altijd perfect

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs

PRIMA ERVARING

ZEER PRETTIG TE WOORD GESTAAN LAAT NIETS TE WENSEN OVER

Snelle levering en makkelijke website. Ook de prijs is zeer gunstig.

goede service

honderd procent bedrouwbaar en goedkoop

weer een bestelling gedaan bij mijnhuidonline, dit is nu al mijn 10 de bestelling en weer snel geleverd en voor een prijs die goedkoper is als bij een reguliere winkel. Altijd de nieuwste producten . Ben weer zeer tevreden

Snel en goed

Gemakkelijk en snel in huis.

Tevreden

Prima produkt.

Leverng keurig en op aangegeven tijd.

Super tevreden

Zeer positief. Ik had het product snel gevonden, besteld en betaald. Werd keurig op de dag zoals vermeld geleverd.

Bestel het al jaren bij mijn huid online. In een woord Geweldig!!!!

Snel en erg goed verzorgd

sterk wisselende prijzen, enorme prijsverschillen

Op donderdag werd mijn bestelling bezorgd, op vrijdag krijg ik een mail dat de door mij op woensdag bestelde en betaalde Vichy Liftactiv Collagen Specialist Dagcreme 50ml verkocht wordt met 50% BlackFriday korting. Dus heb ik € 30,36 betaald voor een potje dat 2 dagen later maar € 18,98 kost... Had ik dit geweten had ik uiteraard mijn bestelling 2 dagen later geplaatst. Een enorm prijsverschil!! Geeft echt geen fijn gevoel!

Top website goede prijs

Gewoon netjes verzorgt allemaal

Zeer snelle levering en bestelling is perfect uitgevoerd.

Prima levering!

Zie boven!

Optijd geleverd voor een mooie prijs

Het viel me wel tegen dat ik er geen proefmonsters bijgeleverd kreeg wat wel op de bon stond! Verder tevreden.

Prima service!

Bestelling werd vlot afgehandeld, blij dat ik mijn favoriete dagcrème hier nog kan verkrijgen!

Snelle levering, goede prijs.

Hele snelle levering, netjes verpakt en mooie prijzen. Tevens vind ik het fijn dat er gebruikersadvies staat en wat Mijnhuidonline aanbeveelt.

Veel keuze en snelle levering.

Veel keuze en snelle levering.

Valse reclame voor gratis produkt

Het gratis produkt is echt een lachertje, een ieniemienie tube die na een keer gebruik op is, dat noemt men een monster en geen produkt, sorry

Snelle service.

Bestelling snel afgeleverd. Producten goed verpakt verzonden.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum