Kreeg niet het juiste artikel.

Had 3x dagcrème besteld, 2x normale en 1x voor de droge huid. 3 de zelfde producten ontvangen, helaas.

Geen ervaring - niet ontvangen wel betaald!

Ik heb de creme nooit ontvangen dus ik kan geen review geven. Op mijn mail heb ik geen antwoord gekregen!

Super recommended webshop!

Best prices always and the delivery is super fast! Love the free samples

Normaal gesproken goede ervaring

Ik had dag en nachtcrème besteld van Vichy maar in het potje van de nachtcrème zat een hele grote luchtbel dus weinig crème. En dan vind ik het wel prijzig! Maar verder een fijne smeerbare crème! Dik tevreden!

Altijd vlotte levering met leuke kortingen.

Makkelijk, snel en vaak korting

Het bestellen gaat makkelijk, fijne site. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de levering. Er zijn vaak aanbiedingen, dus net goedkoper als ergens anders. Laatste pakketje had ook als brievenbus pakket geleverd kunnen worden dan had het niet bij de buren afgeleverd hoeven te worden. Verder super!

Duidelijke site . Producten zijn gemakkelijk td vinden

Hartstikke goed.

Het is prettig om op gemak alles te bekijken en te bestellen,het is ook voordelig,en je krijgt ook nog een kadootje.

Uitstekende onlineshop

Bestellen makkelijk en prijzen goed

snelle levering, goed assortiment

goed productaanbod, ook voor gevoelige & zeer droge huid en wordt meestal snel geleverd. Alleen de hiernaast vermelde Gratis? levering is mij nog nooit ten deel gevallen, ook niet bij afname van meerdere producten

Precies zoals het hoort te zijn !!

Goed ik ben altijd tevreden.

Alles verloopt heel makkelijk en snel

Alles verloopt heel makkelijk en snel

Voordelige prijs en snelle levering!

super

goede en snelle service

Goede producten van Eucerin, snelle levering.

Prima site

Snelle afhandeling.

Via deze site producten snel en goedkoop geleverd.

Al mijn Vichy producten op voorraad en snel geleverd.

Beste apotheek ervaring in één webshop

Ruime assortiment, scherp geprijsd en snelle levering.

Scherp geprijsd en snel geleverd

EffAclar H gekocht, goedkoper dan bij m’n eigen apotheek en volgende dag al in huis

Kleine attentie erbij

Snel geleverd, kleine attentie erbij! Zeer tevreden!

Vlotte levering van producten

Ideaal om thuis je bestelling te kunnen doen

Uitstekende service

Snelle levering, kwaliteitsproducten voor een goede prijs!

Goed en snel

Vandaag besteld volgende middag smeren, super toch

Goede prijzen en op tijd geleverd.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Fijne producten tegen een voordelige prijs. En de levering is supersnel. Ik ben erg tevreden

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum