Super snelle levering en ruim aanbod

Ik had het de volgende dag in huis, de prijzen zijn een stuk beter dan in de drogist/apotheek. Hier blijf ik mijn huidverzorging bestellen!

Altijd een goede prijs en snelle en adequate levering

Zie boven

De dagcreme van Vichy is goed.

Mij huid voelt goed aan.

altijd prima

Fijne website, met aanbiedingen, spaarsysteem waar je echt iets aan hebt, vlotte levering etc. Ik koop hier altijd, naar volle tevredenheid, mijn Vichy producten.

Zowel prijs als snelle levering helemaal tóp

FIJNE SNELLE GOEDE VOORDELIGE PRODUCTEN.

Gebruik nu weer Eucerin producten voor een droge huid. ben er heel tevreden mee.

topsite

fijne producten die mijn huid wel kunnen verdragen.

De bestelde producten werden snel en correct geleverd.

Super online-bedrijf

Goede producten met mooie kortingen en snelle levering

Helemaal top!!

Héél goed geregeld, héél betrouwbaar. Als ik vandaag bestel is het gegarandeerd dat ik mijn bestelling de volgende dag krijg vóór 12.00u!! Hoe fantastisch is dit!!?? En bovendien krijg ik altijd een cadeau ongeacht wat en hoeveel ik besteld heb!!

Snelle levering fijne website

Alles naar wens verlopen, dank u wel

Goede prijzen en snelle levering

Helemaal goed

Mooie aanbiedingen .En goede producten.

Snel geleverd, goed prijs en mogelijkheid om te sparen voor gratis product !

Producten zijn altijd in de aanbieding, snel geleverd, goede klantenservice en fijn dat je voor een gratis product kan sparen !

top !

super snelle levering ! heel tevreden !

Leuke aanbiedingen

Snelle levering en proefjes erbij. Ik bestel er graag.

n.v.t

Het is voor mij de eerste keer dat ik iets online heb besteld van Eucerin dus echte ervaring heb ik niet, maar deze 1e keer is mij goed bevallen de spullen kwamen op tijd binnen volgens afspraak.

Goeie produkten

Bezorgen was niet gratis!terwijl hiernaast staat dat er gratis bezorging is

Goede ervaring,het wordt vlot bezorgt keurig verpakt en leuk wat monstertjes er bij

Betrouwbaar en snelle levering.

Zie hierboven

vlotte levering tegen lage prijs

Lage prijs, vlotte levering

altijd correct en snel geleverd

Alleen maar positief

Oefect

Snel, netjes verpakt

Goed en heel snel

Ze hebben leuke aanbiedingen, dag 1 besteld en dag 2 in huis.

Het is altijd perfect gegaan Nooit verkeerde zending gehad

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum