Snel, makkelijk en goede producten

Fijne site, snel een bestelling kunnen plaatsen, leuk spaarsysteem voor korting. Heel fijn! Volgende dag bezorgd

zeer correct. prima levering

Veel kortingen en deze worden op tijd via de mail verzonden.

Heel tevreden

Uitgebreid assortiment goede producten

Vlotte en nette afhandeling

Heel tevreden met product en snelle bezorging

Snelle levering en goede prijs

Duidelijke website en snel in levering

Besteld, geleverd zonder vertraging

goede snelle levering

Al jaren fan van vichy huidproducten, dus blij met snel bestellen via de site

Aanrader

Snelle levering en leuke kortingen.

De producten die ik bestel van lijn la posay rossay lipokar baum+ werken zo goed voor ons huid. Ons huid is lekker zacht alleen kan er een product komen van deze lijn. Wanneer de eczeem is verholpen dat er een crème komt die voed en ook hydraterende werking heeft. Zodat je de eczeem onder controle houdt. Een optie :-)

Zeer klantvriendelijk !

Ik had dag en nacht creme besteld en wilde dat laten bezorgen op een andere dag, dat was zeer makkelijk te regelen .... Dus zeer klantvriendelijk !

Snelle levering en goed verpakt.

Makkelijk te bestellen en ik kan er altijd van op aan dat de levering klopt. Fijn ook om voor gratis producten te sparen.

Na bestelljng had ik de producten met 2 dagen in huis.

Goede service.

geweldig

een snelle levering en goede produkten

Fijne prijzen, snelle levering!

Heb geen klachten zou zeggen . Ga zo door

Duidelijke website. Snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering

Het hele traject verliep snel en soepel.

Betrouwbaar

Ben tevreden, snelle levering

Fijne overzichtelijke webshop, goeie producten, fijne acties, snelle levering.

Altijd goed!

Ruim assortiment van uitstekende producten van goede kwaliteit voor de huidverzorging. Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Bestelling keurig en snel verzorgd. Uitstekende klantenservice.

Snelle levering van goede producten

Mijn producten waren supersnel geleverd! Heel tevreden over. Alleen heb ik geen bevestigingsmail gekregen en bleef ik daardoor in het ongewisse of mijn bestelling wel was gelukt.

Ik ben heel tevreden over de artikelen en de levering.

top!!

Duidelijk overzicht van de producten , snelle levering!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!