Keurig geleverd

Prima aanbiedingen

Snelle levering, netjes ingepakt

Bestel ik zeker nog een keer,allen bij besteding van 100 euro zou leuk zijn een leukere cadeau. Ik heb een proefmonster maar gekregen.

Goede ervaring

Bezorging ondanks de drukte precies op tijd en keurig netjes. Of ik het product in de apotheek koop of bij mijnhuisonline geen verschil.

geen enkel probleem

Besteld en zeer snel geleverd. Goede verpakking. Verder geen op of aanmerkingen.

Super snelle levering!

Snel besteld vandaag en morgen al bestelling binnen. Super tof voor snelle levering ook zelfs op afgesproken tijdsperiode.

Makkelijk te bestellen snelle bezorging

Een paar dingen nog , de juiste datum doorgeven wanneer pakje besteld gaat worden. Misschien track en trase meegeven.

Meteen gevonden wat ik zocht!! En...snel geleverd!!

Uitstekend !

Snelle levering, mooie website met goeie produkten ! Kortingsacties zouden welkom zijn !

Heldere productinformatie voor gevoelige huid

Wat betreft La Roche zou ik graag wel een overview van productlijnen willen zien, zodat gericht zoeken mogelijk is.

Duimpje omhoog

Fijne website. Snel geleverd

Fijne producten.

Snel de producten in huis. Goede service!

Prima, zowel bestelling als levering verliepen soepel en vlot

Zie boven

De service is super

Maandag besteld, dinsdag bezorgd. Beter kan het niet.

Deze bestelling was in orde

Mijn vorige bestelling was niet juist: 3 verkeerde crèmes van La Roche Posay. Het terugsturen was niet gemakkelijk: zendingskosten moest ik eerst betalen voor de 3 crèmes met kans dat het pakje verloren gaat en ik niks terugzag van mijn kosten en de 3 crèmes. Ik heb de crèmes gehouden om als geschenk te geven aan familie. Deze keer was de bestelling en levering wel in orde. Doe zo verder!

Keurig op tijd en met zorg ingepakt ontvangen.

Zie boven.

Goede ervaring, dwz prima verpakt snelle levering van fijne crème

Website is overzichtelijk en na de bestelling ook een snelle levering

Bestelde producten juist en op tijd geleverd!

Blij met deze site!

Zeer behulpzaam!

Pakket was wegens post NL problemen niet bezorgd. Na telefonisch contact vrij snel opnieuw mijn pakket laten bezorgen. Geweldige crèmes voor de herfst/winter maanden.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Duidelijke site, goede producten en prijzen, en snelle bezorging.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum