Fijne producten, snelle en verzorgde levering.

Zoektocht naar mondkapjes was eenvoudig

Als vrijwilliger in het ziekenhuis moet ik een bepaald mondkapje dragen. Ik was daar erg tevreden over, omdat mijn bril bij deze kapjes niet beslaat. Ik heb nu zelf voor deze mondkapjes kunnen zorgen door ze te bestellen bij Mijnhuidonline.

Geweldige site ! Levering snel, klopt altijd. Goede aanbiedingen !

Netjes te woord gestaan goed geholpen Over de producten ben ik tevreden

Snel en overzichtelijk

goede producten & service

Fijne producten en een goede service bezorging vaak binnen 1 dag

Snelle levering en goede producten

Altijd goed

Snel geleverd in goede staat!

Snelle bezorging, goeie prijs voor al jaren mijn produkt

Goede producten, vlotte levering.

Goede producten tegen een goede prijs. De levering verloopt prima.

Fijne snelle levering van de vichy nachtcreme.

Snelle levering, goede prijs.

Prettige site.

Slechte levering

Levering niet compleet. Zal nageleverd worden, na 1 week niets meer van mijnhuidonline gehoord !

Je krijgt wat ze zeggen of wat je vraagt.

Goede webshop!

Nooit problemen met mijn bestelling. Snel en accuraat. Krijg ook nog spaarpunten, prima!

Levering een dag vertraagd. Keurig gebeld met uitleg waarom, excuses en als extraatje proefverpakking van het door mij bestelde merk. Keurige service.

prima geregeld

Alles geregeld en snel afgehandeld

Geweldige begeleiding.

Heel goed advies gekregen voor mijn Rosacea en seborrisch exzeem. En zeer geduldig ook, heel erg prettig. En de producten , die ik besteld heb helpen mijn huid om weer beter te worden. Het gaat al de goede kant op met mijn huid. Mijn pakketje kwam ook zeer snel, al met al SUPER.

Goedl

Goede snelle bezorging

goed geholpen

Goed verzorgd afgeleverd

Fles met gebroken dop aangekomen

Normaal gesproken geen problemen met leveringen

Goed en snel

Snel bezorgd

Op tijd en als besteld

Goede kwaliteit en op tijd

Prima product wel wat aan de prijs !

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!