Makkelijk en voordelig!

Ik ben zeer tevreden vanwege het gemak van het bestellen en bezorgen en dat alles voor een mooie/goede prijs.

Grote keuze, makkelijk te selecteren.

Er is een grote keuze aan producten en merken. Door de juiste criteria te selecteren, kom je eenvoudig op de voor jouw beste producten. Kreeg de bestelling snel thuis. Een bevestiging van de bestelling zou wel fijn zijn, zodat je zeker weet dat de bestelling goed is gegaan en onderweg is.

De bestelling wordt perfect uitgevoerd.

De uitvoering van de bestelling gaat geheel volgens afspraak. De verpakking van de producten is heel goed. De prijzen van het geleverde zijn erg aantrekkelijk.

Prima sevice

Werd goed verwerkt.

Snelle service!

Snelle service!

Levering prima, terugstuur beleid rot

Levering was snel. Product keurig verpakt. Alleen had ik het verkeerde product besteld. Een gezichtscrème ipv oogcrème. Producten lijken qua verpakking op elkaar dus een foutje is snel gemaakt. Dit wilde ik dus retour sturen maar het is niet duidelijk hoe dit werkt bij mijnhuidonline. Na mail contact, gaven ze aan dat ik het terug kon sturen via Een post nl service maar ze hadden er niet bijgezegd dat de kosten voor terugsturen voor de klant zijn. Dus al met al bijna 12 euro kwijt aan verzendkosten. Voor een vergissing, vind ik dit wel erg duur en dit neem ik zeker mee in gedachten als ik weer producten ga bestellen. Waarschijnlijk bestel ik hier niet weer.

Ik bestel mijn Vichy producten uitsluitend via mijnhuidonline. De service is altijd goed, snelle levering en de bestellingen in orde. Een aanrader.

Fijne producten, snelle levering

Ik heb erg goede ervaringen met La Roche Posay. Voorheen kocht of bestelde ik dit in de apotheek. Daar moest ik vaak lang op wachten. Bij Mijnhuidonline bestel ik rechtstreeks en wordt het super snel thuis bezorgd.

Super fijne service en snelle levering

Super fijne service en snelle levering

Snelle en zorgvuldig verpakte levering

Een dan na bestelling wordt het pakketje geleverd. Prijzen zijn aantrekkelijk. Soms zit er een sample bij. Helaas niet altijd

Goede website, snelle service

Ik bestel nu al mijn producten voor de merken de Mijnhuidonline voert nu via hen. De website is duidelijk, levering is snel en de klantenservice reageerde ook goed toen ik een keer een opmerking had. Ik maak ook dankbaar gebruik van de kortingen en spaarkaarten. Kortom, zeer tevreden. Af en toe mis ik wat specifieke toelichting op de producten, informatie die ik dan even elders opzoek.

Altijd snelle levering en deskundig advies. Mis alleen de testers laatste tijd.. jammer

Leuke aanbiedingen

Zoals altijd: Super!

Makkelijke te bestellen, altijd een goeie prijs en bijna altijd de volgende dag bezorgd! Prima dus!

Snelle bezorging

Snelle levering en alles naar wens.

Veel keuze en goede producten mooie prijs

Ik heb er goeie schik van lekkere crème

Niks mis mee

super

weer e snelle levering en goed verpakt

Goed product en snel geleverd

Ontzettend fijn dat je het de volgende dag in huis hebt. En ook dat je eventueel een andere dag aan kunt geven.

Mijn go-to adres voor skincare

Mijn go-to adres voor al mijn skincare. Ik ben fan van Vichy en Eucerin, die merken Bestel ik hier het liefst ivm de aantrekkelijke prijzen en aanbiedingen. Uitstekende service ook! Top!

Prima, snel

Snelle en betrouwbare service

Snelle bezorging. Alleen jammer dat er een te grote verzenddoos zat. Verder prima in orde.

Soepel verloop zowel online als de levering.

alles verloopt goed en soepl zowel online bestellen als de levering

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum