Er was een pompje kapot van een product! Ik kon deze gratis retour sturen en kreeg gelijk de nieuwe volgende dag opgestuurd

Snel en op tijd geleverd

Pakket goed en snel ontvangen en leuke aardigheidje erbij. Bedankt

Snelle levering, zeer tevreden

Pakket is compleet en snel bezorgd. Uitstekend

Een betrouwbaar adres en snelle levering.

Mijn eerste ervaring met Mijnhuidonline was goed. Duidelijke webshop. Geen informatie nodig gehad. Kom zeker terug.

Alles professioneel verlopen

Prima geregeld en prima producten

Netjes en snel geleverd.

Top bedrijf

Complimenten voor Huidonline. Goede service. Ik had een klacht en deze was in 1 dag opgelost. Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snel bezorgd en keurig verpakt

Positief. Snelle afhandeling en keurig verpakt.

ik ben tevreden

compact poeder van La Roche Posay is van zeer gode kwaliteit bedankt

Prima producten en een goede en snelle service.

Goede overzichtelijke webshop

Snelle levering Zou wel leuk zijn om wat meer monsters mee te sturen van het merk wat je besteld heb

Snelle levering en goede producten

Ik kan de voor mijn huid geschikte producten bestellen. De levering is altijd snel en je krijgt er vaak een proefmonster bij.

Fijn dat het helpt deze crèmes

Ik ben zeer tevreden met de producten. Ik heb zelf aan mijn zusje 1 product gegeven om uit te proberen. Zij is ook overstag gegaan en gebruikt dit ook tot volle tevredenheid. Een pluim voor jullie wat ook de snelle bestellingen die worden uitgevoerd.

Altijd goede service.

Gewoon goede website om te bestellen, goede levering.

Zie hier boven

Niet zo tevreden

De bestelling verliep vlot. Helaas was er douche olie gaan lekken waardoor alles onder de olie zat. Vanwege privé omstandigheden heb ik niet meer kunnen bellen naar de klantenservice

Snelle en prima levering.

Ik gebruik de artikelen van Eucerin die ik makkelijk kan bestellen in line. De artikelen worden snel en goed verpakt geleverd.

Ik ben heel enthousiast over mijnhuidonline, producten altijd vlot geleverd, goede service. Top!

Goede acties en snelle levering.

Zie hierboven

Super, snel geregeld

lekker snel geregeld, zowel online als versturen

Producten goed verpakt en op tijd verzonden. Ben zeer tevreden

Uitmuntend

Lekkere creme van Vichy, snel geleverd voor een betaalbare prijs!

Zeer tevreden.

Geen klachten!!

Voor het eerst besteld snelle levering en goed verpakt

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!