Site is zeer overzichtelijk. Kon makkelijk de producten vinden en snelle levering.

Mooie producten goedkoper en snel geleverd

Ideaal! Ik bestel tegenwoordig al mijn Vichy producten bij Mijn huid online. Zelfde producten als in de apotheek maar goedkoper. Ook een spaarkaart voor gratis product. Nooit meer in de rij.

Uitstekende service

Levert snel en is goedkoper dan bij de apotheek of elders.

Ik wil niet anders meer

Altijd op tijd en goeie levering. Beste producten.

Ik bestel hier altijd mijn gezichtsverzorging van Vichy. De prijs is goed en de levering gaat snel en netjes. Ik ben zeer tevreden!

De volgende dag geleverd, goed en telefonisch bereikbaar.

Goede snelle levering

Snelle levering, tegen scherpe prijzen

Prima maar er stond geen uiterste datum op de eucerin dagcreme

Super webshop

Ik bestel regelmatig bij deze webshop, en altijd verloopt het perfect. Uitstekende klantenservice ook, heel vriendelijk!

Makkelijk, snel geleverd, en ook korting

Makkelijker kan het niet, het merk Vichy wat alleen in de apotheek te koop is en dan on line bestellen betekend niet in de lange wachtrij staan en ook bovendien leuke kortingen en gratis proefjes erbij. Plus een snelle levering aan huis.

Prettig contact en inderdaad scherpe prijzen,hoop dat dit zo blijft!

Snel en makkelijk de juiste producten in huis

Heb hele goede ervaringen met mijnhuidonline, mooie producten, snelle leveringen en leuke kortingacties.

Top product

Snel geleverd voor een mooie prijs

Nette en snelle bezorging

Alles goed

Goed assortiment, goed verpakt, snel verzonden.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering, goede prijs En ruime keuze

Goeie service

Prima prijzen en snelle bezorging

Zachte crème voor gezicht

De crème voelt op zich prettig aan, maar er zit m.i. Veel glycerine in en maakt alle heel glad. Daardoor is het moeilijke om wenkbrauwen bij te tekenen.

Snelle service en goede producten.

Erg blij dat ik altijd mij Vichy producten snel binnen heb.

Meer dan tevreden

Meer dan tevreden

versturen en ontvangen heel goed

het monster van vichy h.a epidermic filler vond ik niks.Van inhoud .

Ik ben altijd zeer tevreden over Mijnhuidonline! Goede prijzen en snelle levering.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum