Goede ervaring

Snelle levering.

Snel en goed

Mijn ervaringen met huidonline zijn uitstekend. Ze hebben de juiste procucten voor mij en de bezorging gaat supersnel.

snel en netjes

ben zeer tevreden over mijn huidonline

Bestellen op de site ging heel gemakkelijk. Levering van de producten ging snel.

Mooie verhouding prijs/kwaliteit

Mijn huid is mooi egaal en zacht. Ook de producten voor haarverlies bevallen mij prima

tevreden

de site is de laaste tijd in gebruiksvriendelijkheid naar tevredenheid aangepast. Het duidelijk vermelden van de artikelnummers maakt dat je precies kunt zien of je het juiste produkt weer besteld. De stempelkaart regiestrartie/ notering is ook duidelijker. Alleen begrijp ik b.v. niet dat de korting op de factuur € 3.84 is en op de ontvangen verjaardagskaart staat € 5.00. Ja we letten op de kleintjes

Geweldig service

Duidelijk bestellen, snelle bezorging, ik ben blij.

snel binnen gekregen , en ben er super blij mee

Eucerin Anti-Pigment Duo-Serum , heel fijn product voor als je pigment vlekjes hebt .

Moeilijk om te bestellen

Heb tot nu toe steeds problemen met het afrekenen. Wanneer alles in het winkelmandje zit dan gaat het mis wil naar afrekenen maar dat lukt mij niet. Dus dan maar weer telefonisch. Altijd zeer behulpzame dames aan de telefoon. Ben uiteindelijk wel tevreden.

Ik word telkens heel goede woord gestaan . Vriendelijk en meedenkend. En de bestelling is perfect geregeld

Geweldige producten voor mijn allergische gezichtshuid....

Al jaren gebruik ik Toleriane voor mijn allergische gezichtshuid.... en de allergie is verdwenen. Ik ben 61 jaar, en heb besloten geen anti-verouderingsproducten te willen gebruiken, omdat hier te veel stoffen in zitten waardoor de kans dat ik een allergische reactie krijg weer heel groot is. Ik gebruik wel het Hyalu-B5 serum, waar hyaluronzuur in zit. Zo heb ik het gevoel dat ik toch iets aan huidveroudering doe.... mijn gezichtshuid reageert hier heel goed op...

Snelle levering, goed advies

Duidelijke uitleg bij het product en zeer snelle levering.

Duidelijke info en snelle levering

Op de site staat bij elk product duidelijke info om een goede keuze ta maken. De levering was heel snel en alles was goed verpakt.

Snel bezorgd perfect!

zeer goed.

Ik ben blij de producten van Vichy, die ik al sinds zeer lange tijd gebruik, nu in deze Covid19 tijd online kan verkrijgen. De levering is altijd stipt op tijd en goed verzorgd. Mijn dank hiervoor.

Very good service

The delivery service is fast and good. The product is also nice and new.

Snelle en goede levering vd producten

Goede en duidelijke website met leuke aanbiedingen van tijd tot tijd

Ruim assortiment, goede prijzen en fijne service.

Ik bestel mijn La roche-posay producten bij mijnhuidonline en ben zeer tevreden. Producten zijn snel in huis en altijd scherp geprijsd, ik hoef nooit meer te zoeken naar de beste prijs. Op de site staat een duidelijke omschrijving van elk product En bij regelmatig bestellen kun je via een spaar systeem sparen voor een gratis product. Leuke bijkomstigheid vind ik dat je regelmatig een proefje meegestuurd krijgt zodat je ook eens wat anders kunt testen of een van je familieleden blij kunt maken.

Goede website, helder en duidelijk

Puntje van aandacht. Het is niet helemaal duidelijk hoe je de punten spaart en hoe je ze kunt besteden.

Snel en volledig assortiment!

Al enige tijd maak ik gebruik van de producten van La Roche Posay. In eerste instantie aangekocht via mijn apotheek. Nu blijk ik goedkoper, sneller en gemakkelijker te kunnen bestellen via www.mijnhuidonline.nl. Plus het geeft mij de rust om op mijn gemak online te oriënteren welk product het beste bij mij past. Zal mijn volgende bestelling ook zeker plaatsen, bedankt!

Uitstekend!

Goede service en fantastische producten voor een aantrekkelijke prijs!

Super., sneller dan ik dacht.

Makkelijk te bestellen.

Een fijn webshop!

Altijd bereid om een kortingscode te geven wanneer dat mogelijk is! Erg fijn!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum