Prima producten!

Prima producten!

Prina

Goede service en juiste producten geleverd

Goede service en juiste producten geleverd

de bestelde producten worden snel en zoals aangegeven geleverd

De bestelling wordt snel geleverd. In het overzicht van de te bestellen producten mis ik van ieder product de samenstelling. Er wordt wel aangegeven dat er geen parfum en conserveermiddelen inzitten. Ik ben allergisch voor lanoline . Ik zou dus graag van ieder product zien wat de samenstelling is.

Snelle levering, word altijd een mini verpakking bij geleverd om te proberen. Vaak leuke kortingen...

Snel, goed, beste prijs, kortom Top website!

Graag winkel ik bij Mijnhuidonline omdat deze webwinkel alle producten heeft die ik graag gebruik. Tegen de beste prijs, goedkoper dan bij anderen. Leuk spaarsysteem, snelle levering, goed verpakt!

Gewoon super

Goede prijs en snelle levering

Redelijk snel geleverd

De producten komen heel aan , bij deze producten krijg je vaak monstertjes bijgeleverd dat kan ik altijd erg waarderen en dat mis ik hierbij .

Ik ben acuraat geholpen

Super fijne leverancier

Mijn bestelling(en) worden altijd keurig compleet en op de afgesproken tijd bezorgd. Prima service en prima producten voor een hele goede prijs.

snelle levering, producten netjes verpakt

alles super snel geleverd

goede informatie over de produkten en een zeer snelle levering

Snel bezorgd, mooie prijs, goed verpakt

Prima site, hebben mijn favo (douche)crèmes voor mijn moeilijke huid, voor net een paar euro minder! Echt fijn. Zeer tevreden.

super

Zeer goed geholpen door de klantenservice! Goede service. Zeer tevreden

Goede website, veel aanbiedingen, snelle levering.

Goede site, super snelle levering.

Goede site, juiste info, fijne aanbieding en altijd keurig verpakt en super snel geleverd. Top!

Geweldige creme’s

60+Creme v Vichy Ik heb voor 2 vriendinnende 60+ creme besteld rose platinium Ik zou er 2mineral89 bij krijgen maar helaas was het er niet Misschien stuurJe het alsnog naar mij Ik grbruik zeker al 20 jaar H. Gr Hetty v Baal

Snelle levering, goede prijzen

Hele snelle levering en mooie aanbiedingen en vaak een klein presentje erbij fijne sit

Zo door

Heel tevreden

Goede producten Vriendelijk deskundig advies Bestellen snel in huis dus zeer tevreden

Prima, geen op- of aanmerkingen

Prima site, snel besteld, snel en correct geleverd.

makkelijk en snel

snel en goed

Mooie produkten voor mijn gevoelige huid

Ik ben gek op het merk la roche posay In de Toleriane emulsie en creme zit geen parfum ideaal voor mijn gevoelige huid.

Goede service en fijne producten!

Goede service en prettige producten ook voor gevoelige huidtypes!

Supersnel en correct!

Heel prettig bedrijf. Goed in de communicatie en zeer snel met verzenden! Pluimpje!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!