Snel

Mijn ervaring is dat mijnhuidonline altijd snel levert en alles is altijd netjes verpakt. Ik vind het erg leuk dat er af en toe monsters bij zitten. Leuk om uit te proberen.

Zoals altijd snel geleverd alles prima in orde met extra attentie. Hier blijf ik terug komen. Een heel tevreden klant.

Altijd snelle en goede service

Snelle, goede service

Duidelijke beschrijving over de verschillende producten, duidelijke website, snelle betrouwbare service!!

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Ik ben erg tevreden met de Vichy oog-lipcreme en met een leuke korting gekocht.

Goede snelle bestelling

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk en duidelijk

Goede service en snelle levering

Ik bestel graag bij mijn huid online. De site is overzichtelijk en de bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd. Groetjes Ginny

Snel en betrouwbaar

Goede levering en prima prijs

?

top! netjes en snel geleverd

Snel en netjes geleverd!!

Heel tevreden

Precies zoals ik had verwacht

Precies zoals ik had verwacht.

Fijne service.

De crème is snel in huis en de merken zijn goed met ook nog eens een fijne prijs.

Makkelijke toegang tot producten op de website en razendsnelle levering.

Snel en prima

Snelle en prima levering. Zeer tevreden over de spullen.

Snel geleverd, goedkoop, en perfecte service!

Mooi product Snelle levering Goede prijs

Weer heel blij mee, ook deze keer heb ik voor mijn 13 jarige zoon producten gebesteeld. Ik hoop dat hij ook blij mee.

Ik ben een tevreden klant. Snelle levering voor een leuke prijs als je het vergelijkt met andere websites. Ik ga hier vaker bestellen!

top levering !!

Hele goede service. Wel jammer dat als je een tijdje niet besteld de zegels die je spaart verlopen zijn. Beter zou zijn zoals bij andere om ze gewoon te laten staan zonder dat er tijd aan gebonden is.

Very good service !!!!!

Very good service !!!!!

Super service! En hele fijne producten!

Mijn ervaring met mijnhuidonline is prima ik ben zeer tevreden

goede service

Alles makkelijk te vinden.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!