uitstekend

Prima service, duidelijke website. Snelle levering.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Altijd goed verpakt en snel geleverd. Gebruiksgemak website vanaf mobiel kan beter, het is dat ik weet wat ik moet hebben. Tevens altijd moeite na invoeren kortingscode klopt het bedrag vaak niet. En het zou mooi zijn als je een melding ontvangt dat je spaarkaart bijna verloopt, heb al veel stempels verloren.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering en aantrekkelijke aanbiedingen. Duidelijke site.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

1 dag van tevoren besteld en de volgende dag al in huis!

Prima service en snelle service

Goede prijs/kwaliteitverhouding, alles goed verpakt en snelle levering.

De producten zijn heel en op tijd geleverd!

Ik ben zeer tevreden met de producten, wat ik ook heel fijn vind is dat er meestal aanbiedingen zijn! Waardoor de producten betaalbaar zijn, naast de prijs en de keurige levering zijn de producten geweldig. Ik zie verbetering, mijn huid straalt!

Super . l9

snelle service en altijd fijne producten.

Goede website, service uitstekend.

Nvt

Ik ben echt tevreden met het service van mijnhuidonline service

perfect

alles naar wens

Super tevreden - snel en goed

Fijne website, goeie service, goeie prijzen en snelle levering

Snelle levering duidelijke website

Fijne website en geleverd volgens schema. Zou hier zeker nog weer eens bestellen.

Snel en goed

Goede producten

Ik ben altijd zeer tevreden over mijnhuidonline. Ze hebben goede producten die echt goed voor je huid zijn. Betrouwbaar en snelle levering!

geweldig

Altijd de volgende dag bezorgd. Ik bestel hier al jaren en maar 1 maal ging er wat mis, direct geregeld. Zolang de Vichy prijzen laag blijven, blijf ik hier bestellen.

De korting’s bonnen en proefjes vind ik altijd heel fijn top!

Prima geholpen

Heel tevreden over Vichy,ook als er een klacht is.Nemen de tijd om het uit te leggen.

Geen op of aanmerkingen

Mijn ervaring met Mijnhuidonlineis prettig. Ik heb twee keer producten bestelt en ben zeer tevreden. Ik ben al jaren klant van Vichy- producten en vind het prettig dat ik die nu online kan bestellen en ook kan doorgaan met het verzamelen van punten. Dit bespaard me tijd. Daarnaast is het anders vaak lastig omdat Vichy- producten in apotheken verkocht worden en niet altijd alle producten aanwezig zijn. Dit is online bij Mijnhuidonline anders en dat maakt het prettig voor mij om te bestellen.

Netjes

Goede informatie online en snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt. Bestel hier vaker door deze redenen.

Makkelijk bestellen

Het is makkelijk te bestellen en je weet precies wanneer je het geleverd krijgt. Alles ging goed en op tijd.

snelle levering en fijne producten

het product werd snel geleverd en is fijn in gebruik.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum