Altijd een snelle en correcte levering

Alles wat ik zoek is verkrijgbaar via mijnhuidonline. De levering is altijd snel en correct. Bestel al jaren producten voor mijn huid. Goedkoper dan bij de reguliere apotheek.

100 procent aan te bevelen

Gemakkelijk te bestellen en zeer snelle bezorgservice.

Goede producten en service

Ik koop mijn huidverzorgingsroutine via dit platform en tot nu toe is mijn ervaring volledig positief. Bestellingen komen op tijd en foutloos aan.

Helemaal goed

Echt goed gegaan Top

Prima geregeld

De verwerking van mijn bestelling is snel en keurig verwerkt. Ook was het product prima verpakt.

....

.....

Snel bezorgd, scherpe prijzen

Fijne website, snelle bezorging, scherpe prijzen

Keurig verpakt en altijd op tijd

Zeer snelle levering en goede producten.

Kwaliteit producten

Goede producten voor een nette prijs. Leuke aanbiedingen en een snelle levering, Zeer aan te bevelen

Uitstekend !!

Scherpe prijs producten en verzending.

duidelijke site, mooie prijzen

heel fijn om La Roche Posay te kunnen bestellen tegen een mooie prijs. altijd netjes verpakt en snel geleverd. Top

Heel goed.

Helemaal tevreden met het leveren en de producten.

Goede site, redelijke prijzen, snelle levering

Duidelijke site, producten worden goed omschreven. Snelle levering.

Snelle levering - prima producten tegen een keurige prijs!

Zoals hierboven reeds beschreven.

Vlotte levering

Makkelijke site en een goede aanbieding.

Fijn bedrijf

Snelle levering,goed verpakt

Geweldig!

Mijn man wil niets anders

De dienstverlening is voor goed helemaal niksn te merken ga zo door

de dienstverlening is niks op aan te merken ben zeer tevreden

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over dit product En voelde gelijk goed

De crème die ik gebruik is geweldig en die voor mijn zoon ok

Word altijd heel vriendelijk geholpen.

Correcte afhandeling

Goede ervaring

Scherpe prijzen en snelle levering

fast, great quality plus a little bonus

It arrived very fast. The price was reasonable and the quality of the cream is excellent. furthermore, as a bonus the shopping included an small sample of the cream. Thanks for that ;)

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!