Snel bezorging en netjes verpakt,,

Bestelling komt altijd heel snel binnen. Netjes verpakt. Kan niets anders dan zeggen dat het goed is.

Bestel al jaren bij huidonline nooit problemen gehad.

Al jaren zeer tevreden klant

Altijd snelle levering, goede prijzen en acties. Hele fijne producten van Vichy en altijd op voorraad. Zeer tevreden

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

Overzichtelijke site en snelle levering

Prettige site om te bestellen, duidelijk en overzichtelijk. Minpuntje vind ik het spaarsysteem, het is bijna onmogelijk om de spaarkaart in zo een korte periode vol te krijgen. Het zou gewoon onbeperkt geldig moeten zijn, zodat wanneer je kaart vol is, je recht hebt op een gratis product. Nu ben ik elke 6 maanden mijn spaarpunten kwijt omdat ik het niet red om vol te krijgen binnen een half jaar. Zo snel gaan mijn lotions en tubes toch echt niet op.

Alles conform afspraak op tijd geleverd.

Heldere website en prima afwerking van de bestelling.

Makkelijk en dezelfde kwaliteit voor een goede prijs

Prima producten voor een goede prijs

Uitstekende service

Buiten het feit dat er altijd leuke aanbiedingen zijn, word alles snel bezorgd en kan je punten sparen voor leuke extra's. Daarnaast is het hier voordeliger dan in menig winkel, dus altijd voordeel!

Heel goed.

Vandaag besteld morgen in huis, altijd alle produkten die ik bestel.

Goed product en snel levering

Snelle levering en fijne producten

Goede service en informatieve site

De uitleg over de verschillende producten vind ik informatief en representeren het product. Daardoor is het ook mogelijk nieuwe producten te bestellen die voldoen aan de verwachtingen.

Voor het eerst wat besteld. Pakket had wat vertraging maar ze hadden er een leuk pakket van gemaakt met extra's

Uitstekende online winkel

Alles verliep vlekkeloos: overzichtelijke website, snelle bestellingsprocedure, diverse betaalmogelijkheden en korte levertijd. Totaal niets te klagen dus; hartelijk dank!

Goede producten en een snelle levering

Prima netjes verzorgd!

Prima verzorgd en netjes op tijd leverbaar

Altijd goed

Al vaker besteld bij huidonline, goede service, snelle levering, kortdom erg tevrede.

Prima website

Ik koop al een hele poos mijn gezichtsverzorging en het gaat altijd prima en snel. Nooit klachten gehad.

Snelle adequate levering

Product op voorraad en werd snel geleverd

TOP!

Super online platvorm voor mijn huidproducten. Super voordelig.

Je kunt uit een heel assortiment van producten kiezen, met veel uitleg wat het product doet en welke stoffen erin zitten.

Snelle levering, goede prijs en service

Ik bestel hier al geruime tijd mijn Vichy producten. Goedkoper dan bij de gewone apotheek en nog een mogelijkheid om mee te doen in een spaarsysteem. Vaak leuke acties met voordeel. Altijd snel geleverd en prima verpakt. Prettig on line winkelen.

Komen afspraken zeer goed na!!

Vlotte levering, prijzen prima En vooral komen gewoon afspraken na Levering ix duidelijk!

Al vaker wat besteld en altijd de dag erna in huis. Goedkoper dan op andere sites en in de winkel.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!