Netjes op tijd bezorgd!

Netjes op tijd bezorgd!

Goede en snelle service

Nvt

Al jaren doe ik mijn bestelling online, en mijn producten worden altijd op tijd geleverd. Ben zeer tevreden met: Mijnhuidonline.nl

Uitgebreide keuze, goede aanbiedingen en snelle levering.

Mijn bestelling werd niet op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Zie boven. Ik heb telefonisch contact opgenomen en het bleek dat de bestelling van een aantal klanten, waaronder ik, logistiek niet helemaal goed was gegaan.

Ik kan alles goed vinden en vind dat jullie goede acties hebben.

goed geleverd

goede produkten eucerin

Gemakkelijk, snel en op tijd.

Gemakkelijk, snel en fijne levering.

Geweldig.

Ik had het verkeerde product besteld, meteen na ontvangst heb ik een mail weg gedaan met de vraag of ik het product nog mocht omruilen. De volgende dag kreeg ik al een reactie dat het mogelijk was met het antwoordnummer erbij zodat het mezelf geen kosten zou opleveren met het retour sturen. Ik heb dezelfde dag het product retour gestuurd en 2 dagen later had ik het juiste product. Echt klasse, zo snel en goed afgehandeld!

Alles duidelijk,goede service

Snelle goede service.

Snelle goede service.

Snelle levering!

Duidelijke site en snelle levering! Ik heb al verschillende keren een bestelling geplaatst en zal dit zeker blijven doen. Ze mogen van mij alleen wel meer proefjes erbij doen, vooral bij een grote bestelling :-)

Niks op of aan te merken!

Snelle levering en zelf aangeven wanneer het uitkomt als de bestelling word geleverd.

Goede producten voor een interessante prijs

Ik bestel al een tijdje verzorgingsproducten bij mijnhuidonline. Ik ben een tevreden klant.

Vlot geleverd. Keurig verpakt

Zoals verwacht en gewend naar volle tevredenheid!

Ik ben heel tevreden over Mijnhuidonline, uitstekende produkten (gebruik Vichy) en goede prijsverhouding. Ook af en toe een leuke kortingsactie.

Voordelig en betrouwbaar

Snelle levering. Goede aanbiedingen.

super

zeer goed

Een super snelle levering, wat erg prettig is. Zeer goede producten. Ik ben erg tevreden.

Alles prima

X

Prima geregeld bij Mijnhuidonline

Snelle levering en keurig verpakt.

Snel, gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

Heel goed !

Nog nooit een klacht gehad.

Goede ervaring

Komt snel