uitstekend

Wat een bijzonder fijne en snelle ervaring!

Prima aanbiedingen en snelle levering.

Helemaal goed.

aanbieding correct en verzending snel

Snelle bezorging

Ene dag besteld volgende dag in huis.

Fijn dat je zelf de bezorgdag kunt kiezen als je het bij een oplaadpunt laat leveren. Af en toe ook wat leuke acties waardoor je de producten met wat korting kunt krijgen

Snel

Goed assortiment en heel snelle levering

Snelle levering ,en uitstekende service

Vriendelijk en aardig personeel

Goede snelle levering

Wat ik bestel is meestal de volgende dag bezorgd. Gaat heel goed

heel erg goed

De bestelling wordt netjes afgehandeld en op de gevraagde tijd geleverd!

Goeie service !

Zeer correct en supersnelle service ! You are the best !!

Toppie!!

Héérlijke producten. Sinds ik de producten van La Roche Posay gebruik heb ik geen last meer van exceem in mijn gezicht en hals.

Goede site en keurige levering.

Verschillende soorten producten en het wordt binnen een paar dagen thuis bezorgd.

Prettig

Makkelijk te bestellen Leuke puntentelling

al jaren goede ervaring

al vele jaren bestel ik via mijnhuidonline, en naar volle tevredenheid. het is in al die keren weleens voorgekomen dat een verkeerd product werd geleverd, maar dit werd dan snel en zeer klantvriendelijk opgelost. het blijft mijn nummer 1!

Prima site net fijne producten

Fijne merken, leuk spaarsysteem, snelle levering en goede betaalmogelijkheden

Snelle levering, goede prijs

Product Eucerin snel geleverd voor mooie prijs.

Okee

Uitstekende service

prima assortiment

Zoals altijd perfect!

Uitgebreid assortiment

Goede aanbiedingen / veel keuze / goede omschrijving / snelle levering

Altijd snelle levering. Vaak aanbiedingen. Spaarkaart voor gratis product. Al jaren bestel ik bij mijnhuidonline.nl; ben zeer tevreden!

Goede producten en snel in huis

Kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs. Altijd de volgende dag geleverd

Volgens mij neemt nu iemand anders de telefoon op, dat is toch een stuk prettiger.

Snelle levering Jammer dat wanneer je een nieuwe klant bent. Je al je naam en adres gegevens in voert jr dan niet gelijk bent ingelogd Nu loop ik als nieuwe klant gelijk mijn spaar systeem mis.

Altijd mooi op tijd en het klopt gewoon

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!