Snelle service/levering

Artikelen zijn heel snel bezorgd en zaten netjes verpakt. Site is ook overzichtelijk.

topnooit problemen gehad!!

altijd al jaren correcte levering.

Snelle verzending, goede productomschrijving, heldere site, makkelijke betalingsmiddelen.

Snelle levering, goede prijzen

Snel levering en goede communicatie

Goede communicatie wat betreft bestelling en levering. Snelle levering. Veel keus.

Uitstekende ervaring

Bij mijn huid online krijg je waar voor je geld. Snelle en correcte levering en de prijs van de producten is fijn. Op vragen wordt vrijwel direct antwoord gegeven zodat je weer waat je aan toe bent. Ik doe alleen hier nog mijn aankopen. In mijn geval de producten van La Roche Posay

Snelle levering met kadootje

Goede producten, zeer tevreden. Snel geleverd, info klopt helemaal. Fijn hoor!

Helemaal super

Fijne en ( super ) snelle service !!! Nergens geen commentaar op te vinden :) Heerlijk uitgebreid assortiment ;) dikke duimen omhoog

Zeer positief

Vlotte levering, goede producten

Zoals hierboven omschreven

Altijd de volgende dag geleverd

Bestellingen worden altijd de volgende dag geleverd, met keuze voor Postnl punt. Vaak mooie kortingen op Vichy producten.

Heel tevreden.snelle levering.

Vichy gebruikt ik al jaren.Goed product.

goede prijs, snelle levering

goede prijs, snelle levering

Duidelijk en je vindt heel snel wat je zoekt.

Alles na tevredenheid ontvangen

Heel tevreden

Heel tevreden Sneelle levering

Leuke aanbiedingen en groot assortiment

Snelle levering van zeer goede merkproducten!

Geweldig service!

Een product ontvangen waarvan de inhoud niet juist was. Zonder enig probleem een nieuwe exemplaar toegestuurd gekregen. Top!

Ik bestel online en ben goed vriendelijk en vakkundig geholpen een dikke pluim dus.

Mooie aanbiedingen van vichy en snel geleverd.

Snel en goedkoop

Goede prijzen voor dure merken. Snelle levering met leuk presentje.

Gewoon goed

Snelle levering.

Aantrekkelijke kortingen

Slechte service mbt klantenkaart

Ik vind het wel belachelijk dat mijn klantenkaart die dus vol was, nier meer in te leveren was omdat hij verlopen was. Nog nooit zoiets meegemaakt. Ik krijg die kaart niet binnen een half jaar vol. Als het zo moet hoef ik geen klantenkaart meer en zal ik ook nooit meer iets bestellen bij jullie!!!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum