Bestelling op verkeerde plek geleverd.

Bestelling was op een andere plek geleverd dan ik bij de aanschaf had aangegeven. Met de producten wel tevreden.

la Roche posay

ik heb bij jullie la Roche posay produkten gekocht en het gine heel erg snel dag er na kunnen op hallen bij winkel bruna dus daarom geef ik jullie site dikke 10

ﹰﹰben erg blij met deze online services ﹰ

Snelle levering van het juiste product, prima.

Uitstekend!

Telefonisch contact gehad na een online bestellen ivm toevoegen van nog een artikel. Supervriendelijk en snel geholpen!

Een 10

Ik had een kapot flesje en één mailtje en de volgende dag gelijk een nieuwe gehad !!!

Goede producten snel geleverd gratis levering

Prima creme

Gebruik al jaren vichy producten en ga met de tijdsbepalingen jaren ook de andere crèmes gebruiken

altijd goeie ervaring

Hebben leuke acties, kan met creditcard betalen. En vind het ook leuk dat er altijd iets extras bij de bestelling zit.

Top service, snelle levering van de bestelde producten.

Goede Vichy producten en snelle levering.

De producten die ik besteld had werden snel geleverd en zeer goed verpakt! Kortom ik ga hier vaker bestellen!

super goed!!

Ik had iets vergeten van mijzelf te noteren, en ben direct na het plaatsen van de bestelling gebeld hierover en dat was erg plezierig!

Ik heb goede ervaring met huidonline .

De bestelling en het afleveren is allemaal goed verlopen. Het gekochte product bevalt prima. Ik bestel regelmatig bij huidonline, het is me alleen niet duidelijk hoe het spaarsysteem werkt. Ik heb nog nooit spaarpunten ontvangen bij mijn weten .

Keurig geleverd

Super snel geleverd op de dag dat je het beste uitkomt

Goede aanbieding en service

Snelle levering en regelmatig goede aanbiedingen. Goed telefonisch contact bij vragen.

Ik Gebruik producten niet zo lang.

Voordelig, snel, correct, mooie aanbiedingen

Zeer prettig shoppen en prima spaarsysteem, een aanrader

Goede correcte afhandeling van order.

Enige minpunt: heel vaak moet ik de gegevens opnieuw invoeren omdat er tijdens de stappen klaarblijkelijk iets mis gaat. Vooral op een tablet.

Goede en snelle levering en communicatie, slechte service

Ik heb een serum van Eucerin van de anti-pigmentlijn hier gekocht. Ik kan niks zeggen over de levering, want dit was de volgende dag al. Ook wat betreft communicatie was ik zeer tevreden. Echter met de afhandeling van een klacht van dit product, was het heel jammer. Het serum werkt volgens 2 pompjes. Hierbij horen de 2 substanties gelijk uit te komen. Echter werkte een pompje helaas niet. Op internet kwam ik al tegen dat dit veel vaker gebeurde. Ik heb dit gemeld en kreeg inderdaad te horen dat dit een bekend probleem was. Ik kreeg te horen dat ik een aantal keer achter elkaar goed moest drukken en dan zou het er vanzelf uitkomen. Ik heb dit veel moeten doen voordat het inderdaad werkte. Zodoende ben ik een groot deel van de substantie kwijtgeraakt. Helaas kon Mijnhuidonline hierin niks voor mij betekenen... Vreemd dat dit product eigenlijk op deze manier nog verkocht kan/mag worden lijkt mij. Duur geintje natuurlijk ook als ik dit serum wil blijven gebruiken. Ik heb vervolgens Eucerin benaderd en deze situatie aan hun uitgelegd. Ik kon het product naar Eucerin zelf terug sturen en zou kosteloos een nieuw serum terug krijgen (hopelijk een met werkend pompje). Vanuit hun een super service gelukkig! Maar dit viel mij enorm tegen bij Mijnhuidonline.

Uitstekend verzorgd

Ik ben blij met jullie service, snel en goede afleveringen van bestelde producten. Top!

Het smeert heerlijk en het ruikt ook nog eens lekker

prima service, netjes op tijd

algemeen goed

De laatste keer dat ik een pakje ontving met een kapotte desinfecterende gel-dispenser. En de voorlaatste bestelling had niet de gratis samples die op de bon in de doos stonden.

Fijne artikelen voor een mooie prijs.

Bestelling klopt altijd. Alles word op de afgesproken tijd bezorgt.

Top geregeld. Snelle levering

Positief

Makkelijk zoeken, eenvoudig bestellen, zeer goede prijs !

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum