Snel bezorgd en goed verpakt

Het was makkelijk bestellen en het pakketje kwam ook optijd dus dat was wel fijn.

Goede website.

Duidelijke omschrijving van het te bestellen product. Snelle levering.

Top aanbieding en snelle levering!

Zeer tevreden klant!

Snel geleverd, goed verpakt

Correct en zeer snel geleverd!

Beste website voor huidproducte

Overzichtelijke website, betaalbaar, spaarsysteem (stempels), snel (en zeer goed verpakt) verzonden

Altijd tevreden over de producten en de service

Ik ben altijd tevreden over de producten en over de snelle levering.

Goede creme

Aantrekkelijk geprijsd

Merk artikelen welke tegen een aantrekkelijke prijs per omgaande geleverd

Goed en duidelijk.

Kreeg meteen antwoord op mijn vraag. Het was hemaal duidelijk.

Gewoon goed

Ik bestel altijd via deze website, snelle levering en nooit problemen!

Zeer tevreden over de parfumvrije produkten van Eucerin

Fijne producten, scherp geprijst en altijd snel geleverd!

top!

Doen wat ze beloven; op tijd geleverd, leuk proefje erbij, ik bestel hier volgende keer weer!

Super tevreden

Snelle en juiste levering en ook een gratis product bij mijn bestelling.

Pakje netjes en op tijd geleverd

Tot nu toe een prima service ervaren. Verschillende huidverzorgingsartikelen en de daarbij behorende beschrijving te vinden.

Goede producten en prijsverhouding. Snelle bezorging.

super!

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbiedingen en goede merken en zeer snel geleverd

Highly recommend

Rub it between palms en gently pat your face. It gives a nice glow en won't leave white residue. It's great.

Een werkelijk spectaculair goed resultaat

Mjn huid was geteisterd door een aanval met eczeem door mijn overactieve immuunsysteem. Na een behandeling van enkele dagen was een groot deel van de aangetaste huid weer eczeemvrij. Een werkelijk spectaculair resultaat ! Inmiddels is mijn huid weer eczeemvrij.

Fantastische

Heb een onrustige huid maar met Vichy komt het tot rust en herstelt het zich.

Teleurstellend

Ik heb direct een geplaatste bestelling geannuleerd en een mail hierover gestuurd naar de klantenservice. Bleek mijn bestelling al verstuurd te zijn waardoor ik het na bezorging aan huis terug moest sturen en opdraaien voor de hoge verzendkosten.

Prima websit, snelle levering

Makkelijk te bestellen en wat ik nodig heb. Snelle levering

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!