Mijn bestellingen altijd netjes optijd ontvangen. Ik ben zeer tevreden over jullie service. Bedankt!

goede service en prjjs

prettig om met jullie op veilige manier zaken te kunnen doen.

Snelle en goede levering

Prima!!

Snelle en correcte levering. Vichy producten voor een goede prijs. Uitpakken voelt als een kado.

Bezorging was snel en hele fijne creme

...

Snel geleverd en leuke prijs

We zijn zeer tevreden over deze site, snelle levering en aantrekkelijke prijzen!

Heel erg goed

Goede kwaliteit, snelle levering. Goede communicatie.

Altijd tevreden

Snelle levering en bij de bestelling een paar monstertjes extra om uit te proberen. Altijd leuk

Heel tevreden

Super goed ervaren. Ga zo door

Ik heb deze site gevonden omdat ik op zoek was naar Vichy en Eucerin producten. Vaak aanbiedingen wat ook heel belangrijk is

Bestelling op verkeerde plek geleverd.

Bestelling was op een andere plek geleverd dan ik bij de aanschaf had aangegeven. Met de producten wel tevreden.

la Roche posay

ik heb bij jullie la Roche posay produkten gekocht en het gine heel erg snel dag er na kunnen op hallen bij winkel bruna dus daarom geef ik jullie site dikke 10

ﹰﹰben erg blij met deze online services ﹰ

Snelle levering van het juiste product, prima.

Uitstekend!

Telefonisch contact gehad na een online bestellen ivm toevoegen van nog een artikel. Supervriendelijk en snel geholpen!

Een 10

Ik had een kapot flesje en één mailtje en de volgende dag gelijk een nieuwe gehad !!!

Goede producten snel geleverd gratis levering

Prima creme

Gebruik al jaren vichy producten en ga met de tijdsbepalingen jaren ook de andere crèmes gebruiken

altijd goeie ervaring

Hebben leuke acties, kan met creditcard betalen. En vind het ook leuk dat er altijd iets extras bij de bestelling zit.

Top service, snelle levering van de bestelde producten.

Goede Vichy producten en snelle levering.

De producten die ik besteld had werden snel geleverd en zeer goed verpakt! Kortom ik ga hier vaker bestellen!

super goed!!

Ik had iets vergeten van mijzelf te noteren, en ben direct na het plaatsen van de bestelling gebeld hierover en dat was erg plezierig!

Ik heb goede ervaring met huidonline .

De bestelling en het afleveren is allemaal goed verlopen. Het gekochte product bevalt prima. Ik bestel regelmatig bij huidonline, het is me alleen niet duidelijk hoe het spaarsysteem werkt. Ik heb nog nooit spaarpunten ontvangen bij mijn weten .

Keurig geleverd

Super snel geleverd op de dag dat je het beste uitkomt

Goede aanbieding en service

Snelle levering en regelmatig goede aanbiedingen. Goed telefonisch contact bij vragen.

Ik Gebruik producten niet zo lang.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!