Prima.

Snelle levering, goed verpakt, ruime keus. Kortom: uitstekende 1e ervaring met Mijnhuidonline.

Mooie site, overzichtelijk en goede prijs!

Snel zoeken, snel vinden, redelijk snel verzonden, kortom een goede site en goede producten

Goede en snelle levering

Overzichtelijke site. Mooie producten. Snel in huis.

Snel Keurig bezorgd

prima afgeleverd!

Prima levering,goede verpakking!

Precies wat ik had besteld en volgende dag in huis

Er ontbrak alleen een beloofd proefmonster. Dit is ook al eens eerder gebeurd. Dat vind ik jammer.

Helemaal naar mijn zin.

Snel en eenvoudig besteld.

goeie ervaring

fijne producten en altijd op tijd bezorgd

Snelle en goede levering! En de prijs is ook goed!

Snelle verzending

Makkelijk om mijn product online te bestellen zeker in deze Corona tijd.

Duidelijke website met snelle levering

Fijne website om mijn La Roche Posay creme te kopen. Jammer dat La Roche Posay niet vaak in de aanbieding is

De producten worden snel geleverd.

Al jaren neem ik veel producten af, ook voor mijn dochter en twee zoons.

Helemaal prima met leuke extra producten

Betrouwbare website Met goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle service.

Nummer 1 om verzorgingsproducten te bestellen!

Gewoon perfect

Duidelijke website, goedkoop, leuke aanbiedingen, keurig verpakt.

Altijd behulpzaam

Ik had een vraag over een Vichy product . En ik wist niet of ik het juiste product had besteld. Van Mijnhuidonline mocht ik het product tetourneren keurig netjes . Uiteindelijk hoefde dit niet want ik sprak een consulent van Vichy die hielp mij verder

Mis antwoord op vraag waarom NormaDerm Nuit niet meer verkrijgbaar is en vergelijkbaar alternatief.

Heb op tijd gekregen wat ik besteld heb

zie hierboven

Top producten voor goede prijs.

Mijn ervaring is helemaal prima met mijnhuidonline. Laatste keren kwamen alleen wel de verpakkingen "kapot" aan. Al voor de 3e keer achter elkaar. Dit irriteert me wel een beetje en laat het product er opeens minder fijn uit zien (wat als ik het cadeau wilde doen?). Vind ik jammer. Verder top!

Altijd zeer goed

Na het plaatsen van de bestelling wordt er altijd netjes geleverd

Verpakking: mag het wat minder zijn?

Snelle levering en een goed product, maar dat ene tubetje had ook prima in een brievenbuspakketje gekund in plaats van een grote doos met plastic kussentjes. Beter voor milieu en dan hoeft er niemand thuis te zijn.

Goede ervaringen met huid online.

Bestellingen worden snel geleverd. De vorige keer bleek ik allergisch te zijn voor een product, het werd zonder problemen omgeruild, terwijl ik het dus al open gemaakt had. Top service.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum