zeer goed

geen problemen en dat is belangrijk

Zeer snelle levering- hele goede aanbiedingen en contact met de klantenservice is heel makkelijk en wordt snel beantwoord

Altijd goed

Altijd op zeer korte termijn de bestelling binnen, en ook nog zoals is besteld. Voor ons bent u een bedrijf waar je op kan rekenen dat het goed komt.

Gewoon goed

Alles netjes en snel bezorgd.

Altijd leuke aanbiedingen, goede service en snelle levering.

Mijn huidonline heeft altijd leuke acties en aanbiedingen.

Professionele en zorgvuldige behandeling door medewerker

Perfecte afhandeling!

Goede spullen snelle levering

Al vaak bij jullie besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Prima zaak!! Snelle levering, goede prijs.

Als je weet wat je nodig hebt is dit een uitstekend alternatief voor de “gewone” apotheek.

Goede firma

Prima producten, snelle levering!

Toegankelijke website, snelle service

Goeie prijzen en snelle levering

Ruim assortiment van Vichy producten.

snelle bezorging

Snelle bezorging

Levering prima in orde

Snelle bezorging, een goede kwaliteit van de producten, voordelige kortingen, ik ben erg tevreden.

Prima Verzorgd gestuurd Alleen spaarkaart te kort geldig Mss aangeven dat bijna verloopt

Uitstekend !!! Super snel

Ik ben er met dit product ontzettend blij

3de keer al besteld . Snelle levering en goede prijzen.

Heerlijke huidverzorging.

Deze frisse producten zijn een weldaad voor mijn huid. Het maakt het gezicht glad en geeft een mooie gezonde glans.

Goed product, communicatie kon beter

Na bestelling van zonnebrandcreme hoorde ik een week lang niks. Niet dat ik haast had, maar ik heb toch even gemaild. Er kwam, heel snel, een reactie dat het product uitverkocht was geweest maar er is misgegaan was bij het aan mij laten weten. Het zou zsm verstuurd worden en inderdaad, volgende dag had ik het in huis. Wel fijn product!

Ik miste deze keer mijn dag creme van Vichy Lifactive met UV. Deze keer de gewone besteld.

Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending.

Goede prijzen, snelle en goede service.

Snelle en nette levering met een gratis tester erbij.

uitstekend

Snelle service! Top!