Snelle, goede levering.

De bestelde producten zijn snel geleverd en de prijs/ kwaliteit is goed.

Prima. Artikel makkelijk te vinden.

Makkelijk artikelen op te zoeken. Mooie prijs. Jammer dat het zonder BTW op de webside staat.

Supersnelle bezorging

Ik ben zeer tevreden.

Snelle ontvangst en betrouwbaar.

Snelle ontvangst en betrouwbaar.

DuidelijDuidelijke site,goed verpakt!

Super service!

Product price is lowest in the market! Delivery was one day! A small tester was as a gift! In total, super happy with website:)

snelle levering en goede crème voor mijn zoon.

Goed service ,snelle bezorging ,stipt op tijd

Fijne producten voor goede prijs

Mijnhuidonline heeft veel producten in het aanbod en deze zijn allemaal goed gesprijsd. De verzendtijd is zeer snel en goed geregeld. Zeker een aanbeveling voor huidproducten.

Supersnelle levering! Zeker een aanrader

zeer goed

Top geleverd

Geleverd zoals beloofd, prima Service tegen zeer concurrence prijzen.

Lage prijzen en snelle en correcte levering.

Super webshop

Veel keuze, goede aanbiedingen en snel verzonden!

Groot assortiment, producten goed verpakt & snel geleverd.

Geweldig snelle service

Hele goede ervaring met deze webshop

Kundig

De informatie verschaft was helder en duidelijk. De analyse en aangedragen remedies kon ik mij in vinden. Ik hoop dat de producten hun werk zullen doen.

Snelle levering en prima producten!

snel en netjes bezorgd

ben zeer tevreden over de producten.

Prima site

Prima site. Levering volgens afspraak.

Uitstekende levering vandaag besteld morgen in huis. Beter kan niet.

Uitstekend En zeker goedkoper dan elders.

Lekkersnel geleverd en we heel Fijn product

Goede prijs, snelle levering !

Goede prijs, snelle levering!

goede service

ik had mijn pakketje besteld en zou er een gratis product bij krijgen. eenmaal het pakketje gekregen zat dit product er niet in, dus heb ik er achteraan gemaild omdat ik hier wel voor gespaard had. een vriendelijke vrouw heeft toen alsnog het product apart opgestuurd welke ik binnen 2 dagen binnen had.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum