nog geen resultaat

ik heb pigmentvlekken rond mijn bovenlip en gebruik nu sinds 4 maanden de producten van Eucerin, tot nu toe nog geen resultaat helaas. ik heb een donkere huid en durf daarom niet te laseren of iets anders dan crème

Prijs/kwaliteit. En altijd een snelle levering

Prima product

Veel goede producten snel geleverd

Snelle levering en keurig verpakt.

Heel erg tevreden

Hele fijne webwinkel waar je gemakkelijk de producten kunt vinden. Snelle service en netjes verpakt.

Alles in orde, supersnel geleverd.

Datgene wat besteld is, is direct de volgende dag aangekomen.

Snelle, correcte levering en groot assortiment.

Tweede bestelling bij Mijnhuidoline. Snelle service, goede prijzen en groot assortiment.

Top bedrijf, snel geleverd en goede prijsverhouding.

Mooi aanbod,goede prijs en snelle levering!

Tevreden klant met het product Eucerin en met "Mijn huid on Line".

Goeie ervaring....

Heerlijke crème van vichy zowel dag als nachtcrème.....

Prima.

Duidelijke website. Spullen netjes verpakt en snel ontvangen.

Echt een aanrader

Top snellle service en werking

Breed aanbod en snel geleverd

Breed aanbod en snel geleverd. Vaak met een leuke attentie.

Goede verhouding prijs / kwaliteit

Snelle bezorging

Duidelijke website en zeer vlotte levering

Bestel regelmatig en (vrijwel altijd) de volgende dag goed verpakt in huis!

Ruim voldoende

Fijne ervaring met aankopen van mijnonline

Altijd snelle levering!

Al jaren bestel ik mijn producten van Vichy via jullie website. Ik ben altijd tevreden over de leveringen. Ook als er iets niet goed gaat, wat wel eens kan voorkomen dan lossen jullie dat uiterst professioneel op. Goede service!!

Fijne website

+Mooie produkten Goede aanbiedingen Snelle bezorging - bezorgkosten Verpakt in te grote doos

Vaste adres voor Vichy producten

Ons vaste adres voor Vichy producten. De indeling van de producten is niet altijd logisch, maar het meeste is goed te vinden.

Prima behandeling en snelle bezorging

Het enige waar ik altijd van baal is dat mijn sterren of punten nooit doortellen omdat dan mijn mail of wachtwoord niet goed is en ik het dan maar opgeef! Één keer via werd via de telefoon mijn punten bij elkaar gezet maar heb geen idee hoeveel het er nu zijn! Ook slecht overzicht hiervan. Mijn mail [email protected] wachtwoord Ingeborg1969

Ik wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. Ik ben geen ster met de computer en ik vind dat heel fijn.

prima site

Alles prima verzorgd en keurig op tijd geleverd.

Snelle levering, goede klantenservice

Bestel hier altijd mijn Vichy producten. Als er een keer iets niet goed lijkt te gaan met de spaarkaart of als ik een vraag ergens over hebt dan worden deze altijd snel en klantvriendelijk per mail beantwoord. Fijn ook dat het sparen van de Vichy punten automatisch online gaat.

Makkelijk te bestellen, groot assortiment, gunstig en snelle levering

Alles top qua producten

Alles top

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!