snelle levering en voordelige prijs. En ook nog een aardigheidje kado bij mijn bestelling.

Snelle, betrouwbare, juiste levering

betrouwbare leverancier

Goede prijs. Levering op afgesproken tijd.

super

mooie site mooie producten en supersnel geleverd

Kan niet beter

Vanaf de bestelling al prima info over de bestelling zelf en het volgen van de verzending. Had het pakje met 2 dagen in huis.

altijd betrrouwbaar

Al vaak naar tevredenheid een bestelling geplaatst en ontvangen.

TOP

snelle service

Ik ben blij een adres te hebben waar ik deze zeep kan kopen. Het aankopen en de afhandeling waren prima

Heel tevreden.

Snelle, nette service, interessante prijzen

Snelle, nette service, interessante prijzen

Ik ben zeer tevreden.

Mijn ervaring is dat er hele mooie aanbiedingen zijn die dan een heel stuk voordeliger zijn. Ik ben zeer tevreden.,

SNELLE LEVERING!

Duidelijke site, snelle levering!

Goede prijzen van de producten! Fijn dat je de dag van bezorging kan kiezen!

Keurig op tijd mijn bestelde artikelen ontvangen tegen een scherpe prijs

Een tevreden klant

Snelle levering en de producten goed

Prima producten keurig En snel geleverd

De huidverzorging producten van Vichy Bevallen me uitstekend en werden zeer snel en correct geleverd.

Altijd super levering

Krijgen netjes bericht dat het pakketje eraan komt

Is goed

snelle levering van bestelling

fijne website, product vlot gevonden.

Al geruime tijd erg tevreden over Eucerin

Ik ben al geruime tijd zeer tevreden over de producten van Eucerin, echte aanrader!

Prima !

Breed assortiment, duidelijke website, goede prijs/ kwaliteitsverhouding, snelle levering.

Makkelijke site, mooie aanbiedingen, makkelijk te bestellen, snelle bezorging en netjes ingepakt!! Helemaal top!

Uitstekend en betrouwbaar

Niets aan toe te voegen! Erg te vrede.

alles ik nodig

zeer goed