zoals gewoonlijk, alles prima en super snel geleverd

Mijn ervaring is super mijn producten waren er zo

Goed product voor een redelijke prijs

Ik koop al geruime tijd mijn gezichtscrème via deze website. Altijd betrouwbaar. Snelle levering, en een redelijke prijs.

Alleen jammer dat ik niet met MasterCard kan betalen!

Fijne webshop

Snelle bestelling en levering, goede prijzen, mooi spaarprogramma voor gratis produkt!

altijd snel en corret bezorgd

als ik estel is meestal daags erna de bestelling al binnen. Goed verpakt en compleet.

Makkelijk, snel, betrouwbaar en goede korting

Had mijn bestelling heel snel in huis en de beste kortingen in vergelijking met andere sites.

Snel geleverd en goed verpakt. Prettige site

Bovendien ook nog een extraatje erbij. Dat is heel klantvriendelijk.

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

fantastische web-shop

Altijd voordelige prijzen,ruim assortiment,snelle levering en goede service .

Meer dan vgoed

Ik kocht mijn vichy producten in het verleden uitsluitend bij de plaatselijke apotheek, toen deze nagenoeg alle vichy producten uit de verkoop haalde heb ik al googelend deze site gevonden en kan anders zeggen dan dat dit een Goudevondst was en een aanrader voor alle.

Goede service . Makkelijk om te bestellen en een goede koeriers. Redelijk prijs. Ben echt tevreden x

Snelle levering en mooie korting. Helemaal goed.

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen en snelle levering van de producten.

Afspraak is helemaal nagekomen.

Bestelling was op tijd, goed verpakt en duidelijk aangegeven via de mail hoe het met de aflevering ging

Ik ben zeer tevreden over Mijnhuidonline

Kan alleen maar zeggen dat ik graag mijn producten, die ik nodig heb, bij Mijnhuidonline kan bestellen. Ook de bezorging gaat prima en snel.

Snel goede prijzen en verzorgt.

Ik vind de aanbiedingen goed, je kan op je gemak kijken en de beschrijving goed lezen. En het word snel bezorgd.

Goede korting snelle levering

Ben zeer tevreden

Goede merken en voordelig

Ik ben erg tevreden met deze winkel! Fijne merken worden er verkocht. En het is handig dat je van sommige producten er twee met korting kunt kopen. De prijzen vind ik daarbij heel schappelijk. Ook een pluspunt is het spaarpuntensysteem. Dat motiveert om bij deze winkel te blijven kopen!

Snel en goed geregeld

Fijne site en snel en goed geleverd

Fijne crème en voelt op huid goed aan. Mijn huid is niet meer droog

Meer monsters

Meer monsters

Toppagina met topproducten

makkelijk om alles te vinden en te bestellen.

Snelle bezorging Eenvoudige betaling Ben zeer tevreden !

Snelle uitstekende service

Snelle service. Fijne korting en extra kortingscode. Producten zijn heerlijk. Leuk om een gratis sample te ontvangen.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum