Makkelijk te bestellen voor een fijne prijs en snelle levering

Regelmatig goede aanbiedingen. Mooie merken en snel geleverd.

Nvt

Altijd correcte levering

Alles wat ik tot nu toe bij Mijnhuidonline besteld heb, is altijd snel en volgens afspraak geleverd. Ik maak ook vaak gebruik van de aanbiedingen die ik ontvang via de nieuwbrief.

mooie producten

veel keuze aan producten en snelle levering

snelle levering, van een heel fijn product.. en ook nog met een kortingscode.. aanrader dit bedrijf!

Viel tegen

Ik had grote flessen zonnebrand verwacht, maar kreeg kleine Had ws verkeerd gekeken Kan geen grote flessen bestellen wat ik erg jammer vind

Goede producten en snel geleverd

Ik vond hier snel wat ik zocht voor een leuke prijs en het werd ook nog eens snel geleverd.

Prima service, fijne produkt Vichi

Het zijn goede producten

Producten hebben prima prijs

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke webshop met geregeld mooie acties

Tevreden en vertroubaar en op geleverd

Zeer tevreden en op tijd geleverd.

Betrouwbaar

Bijna altijd Onberispelijk

Excellent!

Cheaper than the stores and great variety of products. Definitely worth it!

Overzichtelijke webwinkel

De webshop is overzichtelijk en bevat veel informatie over de producten. Dat is voor mij, als allergieklant, erg prettig. Levering was snel. Leuk dat er proefmo steeds bij zitten.

prijzen zijn goed en het wordt snel geleverd als beloofd.

Goed verzorgd en op tijd.

Onbegrijpelijk dat ik minder moet betalen als het bezorgd wordt dan dat ik het op mijn dorp bij de apotheek ga kopen. De openingstijden bij de apotheek geven vaak problemen. Niet tussen 12 en 2 uur en na 5 uur wordt ook een probleem. Dus de oplossing is, hoezeer ik ook graag op mijn dorp wil kopen, toch maar bestellen bij Mijnhuidonline. Elly

Ben al jaren klant en hun pruzen en het spaarsysteem helpt daar ook bij.

Makkelijk bestellen en de producten worden altijd de volgende dag bezorgd. Bij vragen wordt je (telefonisch) goed geholpen.

Makkelijk en snel

Prettig om op de hoogte gebracht te worden van evt. aanbiedingen. Snelle en makkelijke thuisbezorging.. Ben nog maar kort lid. Het spaarpuntensysteem is mij niet duidelijk. Ik heb nu 2x een bestelling gedaan (waar ik uiterst tevreden over ben), heb ik nu spaarpunten???

Snel en perfect geleverd Helemaal tevreden

Fijne producten, goeie prijs en snelle levering

Altijd tevreden met mijn bestellingen, ze worden snel verstuurd en de producten zijn fijn en goed geprijsd.

Goede snelle levering,

Uitstekende produkten, redelijke prijzen en een snelle levering. Prima duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Houden zo

zeer tevreden

Een ruim assortiment, goede beschrijving van de producten en een snelle levering.

snel genoeg geleverd

Fijne webshop, niet altijd alles van het aangeboden merk, dat maakt dat ik 4 sterren geef ipv 5. Snelle levering, ik ben al jaren een tevreden klant.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum