Keurig geleverd binnen acceptabele levertijden

Ik bestel elke keer vanuit mijn luie stoel als mijn crème op is. Binnen een paar worden de producten netjes thuis geleverd.

Zeer hulpvaardig, vriendelijke medewerker

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Per ongeluk hand ik een verkeerde leverdatum aangegeven dit werd na telefonisch contact te hebben gehad keurig gecorrigeerd en had ik mijn producten op tijd binnen.

Altijd keurig bezorgd, nette klantenservice en goedkope merkproducten.

Super bedrijf!

geen aanvullende info

Alles verliep prima

Duidelijk, snel en goede bezorging

Makkelijke site en goede prijs

Ik vind het een hele makkelijke manier om mijn producten te bestellen. De prijzen zijn ook aantrekkelijker dan in de apotheek.

Snelle levering en goede producten met flinke korting. Scheelt echt t.o.v. de prijzen in winkels

Snelle levering van de bestelde producten.

Snelle levering van de bestelde producten.

Prima en naar verwachting

Overzichtelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding (bij de apotheek betaal je aanzienlijk meer), snelle levering en product naar verwachting. Als opbouwend krtiek een puntje: bij het uitzoeken van de artikelen die voor mij geschikt waren (La Roche Posay) ontbrak er bij sommige producten wat aanvullende info waardoor vergelijking lastig was of bij 2 haast dezelfde (qua merk/type) producten het verschil of dus juist de toegevoegde waarde niet echt te vinden was (en heb soms al moeite met keuzes maken....) Gebruik gemaakt van testers verkregen via apotheek. Verder prima echter vind ik het wel jammer dat de verzendkosten pas vanaf 50 euro vervallen, hierdoor zal er meer tijd overheen gaan voor een volgende bestelling doordat ik blijkbaar te gierig ben om verzendkosten te betalen.. ;)

Super!!!

mijn ervaring met Huid online is altijd super geweest! En ik blijf mijn producten daarom ook altijd hier weer bestellen. Het fijne is ook nog de leuke acties en vooral de spaarkaarten voor de gratis producten. Wie wordt hier nu niet blij van :)

Snelle levering en goede service. Zelf had ik een artikel te weinig opgegeven en na een whatsapp-je werd dit meteen rechtgetrokken en werd het met mijn bestelde producten meegeleverd. Chapeau.

Goed verpakt. Zaten nog 2 proefjes bij de bestelling. Altijd leuk!

Makkelijk bestellen en snel en netjes thuisbezorgt

makkelijk bestellen en snel en netjes thuisbezorgt

Netjes verzonden en snel

Netjes ingepakt en snel verzonden. Heel tevreden

netjes en snel geleverd

goede ervaring

Plezierig

Prettige manier van online shoppen.

Heldere overzichtelijke site en makkelijke levering. Het enige is dat ik jullie spaarkaart systeem niet duidelijk en makkelijk vind

Goed geholpen

Vanwege een fout met bezorgen heb ik naast alleen bestellen, ook de klantenservice aan de lijn gehad. Ik ben hier zeer goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan. Mijn probleem werd serieus genomen. Zeer prettig.

Prijs/kwaliteit is uitstekend

Op tijd en correct toegestuurd

Heel tevreden, snelle levering. Goede prijzen

Ik bestel regelmatig bij mijnhuidonline. Ze hebben vaak goede aanbiedingen en leveren snel. Zeer tevreden.

Prima assortiment snelle levering

Volgende dag in huis!

Super spul

Super spul ,goed uitstrijkbaar,zachte huid,en helpt

Altijd snel en goede service

Als je iets besteld komt het de volgende dag al aan en de service is goed

ben zeer tevreden met Mijnhuidonline.nl

Ik ben al vele jaren gebruiker van Mijnhuidonline.nl

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!