Handig

Heb nu voor de 2 de keer online besteld. Je spaart ook punten. Vond een handige oplossing. In de coronatijd. Je bestelling komt vrij snel.

Prima en snel

Prima en snel.

Alleen pluspunten

Regelmatig bestel ik bij huidonline. Kan geen negatieve punten bedenken. Zeer tevreden

super aanbiedingen

Merkartikelen voor een zeer scherpe prijs. Sparen voor gratis artikel, moet je wel veel bestellen..

Goede producten

Kan nog meer proef monster bij zijn verder alle producten goed komen.

Snelle uitstekende service

Snel besteld en snel bezorgd

Eerlijk

Eerlijke webshop, alles wordt netjes geleverd en goedkoper dan de andere!!

Snelle service en goede levering

Huidonline levert altijd keurig en snel de bestelde producten. B Verpakking zorgvuldig waardoor de producten onbeschadigd arriveren

De levering is snel ,en de site redelijk overzichtelijk

al jaren koop ik mijn vichy producten online.

Beveel ik aan

Veel keus, goede aanbiedingen, snelle levering. Niets op aan te merken.

Ben altijd blij met de speciale aanbiedingen!

Had potjes Vichy nodig en onze apotheek had alleen een tube met 30 gram erin. Toen zag ik de aanbieding van Mijnhuidonline en heb deze toen gelijk besteld en ook nog de volgende dag in huis. Perfect!!!!!!!

7Mooi op tijd bezorging

Snelle service Snelle reactie vd klantenservice

Snelle levering, maar nooit iets gratis extra ook niet bij een grote bestelling

Snelle levering, alleen nooit een cadeau of zo ook niet bij een grote bestelling

goede producten, prima afhandeling als iets mis gaat, fijne medewerkers aan de telefoon

super snel

De volgende dag gelijk in huis! Perfect.

Prima en correct

Alles goed geregeld en prima afgehandeld

Groot assortiment, prima prijzen en bezorging zoals beloofd!

Groot assortiment, prima prijzen en bezorging zoals beloofd!

Zending klopte als een bus

Mijnhuidonline heeft altijd al mij producten op voorraad en levert altijd de correctie bestelling af. De producten zijn ook relatief goedkoop. Ik kan Mijnhuidonline dan ook van harte aanbevelen.

Verpakking is goed en verzending is snel

Verzending is super snel. Ik heb in de avond besteld en volgend dag is al binnen. En de pakket is goed verpakt.

Prima producten en snelle levering met een leuk monster kado

Snel en betrouwbaar!

Ik koop regelmatig mijn huidverzorging bij Huidonline. Altijd goede prijs, snelle levering en goed verpakt!

Goed!

Ben heel tevreden. Scheelt in je portemonnee!

Goede snelle levering

De wijze van bestellen vond ik wat ingewikkeld en niet geheel duidelijk maar aldoende leert men, verder ruime keuze vooral van product wat in de winkel meestal niet aanwezig is. Levering snel en perfect via afhaalpunt.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!