Goed product, prima service

Goed product

Ik word altijd heel fijn geholpen, als ik om advies vraag. Koop nergens anders meer!!

Groot aanbod Overzichtelijk en Snel

Fijne producten voor een schappelijke prijs

Snelle levering en een goed assortiment aan producten

altijd tot volle tevredenheid afgeleverd

Ik bestel al jaren al mij Vichy producten bij hen. ik ben dan ook zeer tevreden over de snelheid en accuratesse van de bestelling en levering.

Ben heel tevreden daarom al lang klant

Als ik een bestelling plaats is het meestal de volgende dag in huis . Soms mooie aanbiedingen en regelmatig een proefmonster om iets nieuws uit te proberen . Sparen voor een gratis product is ook een mooie actie .

Vakkundig, klantvriendelijk en snel

De medewerkers zijn klantvriendelijk, behulpzaam en vakkundig. De website is duidelijk en gebruikersvriendelijk. De bezorging is snel.

Good prices, quick delivery

I was happy with how my order was handled. They have really good prices and nice discounts. I will definitely order again from them.

Goed prijs, nette service, snelle levering

Bestel al jaren, nog nooit tegengevallen. Hele goede prijzen, leuke aanbiedingen en snelle levering!

Goed contact en snelle levering.

1 belangrijk punt. Stop met mailen!. super irritant om continue door jullie een mail te krijgen. Voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen via huidonline. echt te veel . Niet doen!

Aantrekkelijke acties en snelle verzending

Aantrekkelijke acties en snelle verzending

Ik vind de service en producten goed.

Bestelling gedaan, afronding is prima verlopen

Ik bestel de producten altijd online. Ik vind het heel prettig en heb geen klachten

Karig

4 x product besteld van Vichy.... Totaal geen kadootje, zelfs geen sample

Succesvol

Zoals reeds aangegeven is de handeling succesvol verlopen.

Goede service en een fijne creme

Een goede service en een hele fijne creme

Zeer snel service

Altijd mooi acties van vichy producten ga zo door

Snel

Snelle correcte service en ze hebben een goede pakketservice gebruikt en gelukkig geen DHL daar zijn we klaar mee!!. Voor de rest een prima en snel online winkel.

top

top

De levering is prima, meer niet meer aan dat

De producten die je besteld worden keurig compleet en netjes verpakt geleverd. Erg jammer is dat er niet dat beetje extra wordt gedaan wat ik bij veel andere firma's wel heb/had. De laatste keer voor ruim €75 besteld, ik ben vaste klant, maar nooit iets extra's erbij. Een proefflacon of iets dergelijks....

Snelle levering, goede prijs

Mooie producten tegen mooie prijzen

Ben altijd zeer tevreden

no nonsense. Je krijgt snel de produkten die je hebt besteld

Goede service en snelle levering.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum