“Het kost wat, maar dan heb je ook wat”. Ik heb verschillende producten van Vichy gekozen waar ik erg blij mee ben. Met een week zag ik mijn huid ‘opknappen’. Hopelijk is dit een blijvend resultaat. En zodra ik weer in moet slaan, zal ik dit zeker weer hier doen.

Erg fijn in gebruik

Alles klopt en is goed geregeld.

Super geleverd!

Snel en top geleverd

Geen klachten

Mijn ervaring is goed

Mijn producten goed en snel bezorgd voor een redelijke prijs.

Zie onder

Klantvriendelijke- klantgerichte medewerkers en deskundig

Super!!!

Paar x besteld altijd snel en juiste product geleverd. Kom nog steeds terug voor Anti Pigment Dag Creme en Oil Control SPF 50.

Snel en voordelig!

Makkelijk bestellen, goede prijzen, snelle bezorging.

Tevreden

Fijn product. Goede prijs. Snelle levering.

Goede prijs, simpel besteld en volgende dag in huis.

Goede prijs, simpel besteld en de volgende dag in huis.

Snel en goed verzorgde levering!

Producten worden met zorg ingepakt. Ik mis soms wel een persoonlijk tintje. Een kaartje, een aanbieding, een proefverpakking etc

Bestellen overzichtelijk en snelle nette levering.

Bestellen is overzichtelijk en snelle nette levering. Prima!!

Ben zeer tevreden ,over alles ,

uitstekende webshop

Leuk geprijsde artikelen en zeer snelle levering. Nooit problemen ervaren.

Snelle levering, fijne producten

Goede service!

werken volgens afspraak

Uitmuntend!!

Vanaf bestelling tot levering : helemaal goed. Niks aan veranderen!! Het is zo duidelijk en beter kan niet. Producten van Vichy zijn al jaren lang favoriet.

Goede en snelle levering

Ik ben heel tevreden over de service en levering van de producten

Snel geleverd! Fijne producten!

De Vichy shampoo (Vichy Dercos Dermo Ultra-Kalmerende Shampoo Droog Haar 200ml), het serum (Vichy Mineral 89 30ml) en Vichy Dermablend SOS cover stick (kleur 15 Opal, 4,5g) bevallen allemaal erg goed. De shampoo maakt het haar minder pluizig en de hoofdhuid voelt zacht aan. Het serum geeft langere hydratatie dan dagcrème alleen. De cover stick is vettig en makkelijk uit te smeren, geschikt voor mijn droge huid.

Prima bezorging en service

Tweede keer producten besteld.alles prima verlopen. Producten bevallen uitstekend.

Fast!

No problems at all, very fast delivery. Products were correct and I was really happy I also got an extra free product from La Roche Possay!

Keurig op tijd bezorgd en goed verpakt

Goede en snelle service

Creme besteld, de website is heel duidelijk. Bezorging was snel, en alles was keurig verpakt

Heel tevreden

Fijne goede producten, snelle levering. Fijn met de mogendheid om achteraf te betalen. Betrouwbare site.

Alles naar wens.

Voor mijn gevoelige huid bevallen de producten van Eucerin goed. Ben blij dat ik via Mijnhuidonline deze producten kan kopen.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum