altijd snelle correcte levering

Snelle bezorging en redelijke prijzen

Prettige webshop Snelle afhandeling en

Netjes!

Altijd keurig op tijd en soms iets extra als verassing bij geleverd!

Vlot en correct

Tevreden, alleen worden de beloofde monsters niet meegestuurd, soms andere soms niets.

Tevreden over de snelle levering.

Tja

Ik heb besteld en had 10 stickers. Dit is er niet vanaf gehaald. Ik heb een mail gestuurd maar krijg helaas geen antwoord. Beetje jammer. Iets beloven en niet waar maken heb ik een vreselijke hekel aan. Doe dan geen stickersysteem.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

deze keer, iets minder

ik had een voucher voor 10 euro korting per 1 juli dus ik wachtte met bestellen tot die datum. ik was er namelijk achter dat ik geen spaarkaartkorting zou krijgen deze keer: ik had wel al zes punten bij elkaar voor eucerin, maar opeens moest ik 10 punten hebben. ik had wel in juni al mijn winkelmandje gevuld en dat waren lage prijzen met veel korting dus ik vond die spaarkaart al niet meer zo erg. wie schetst mijn verbazing toen ik op 1 juli wilde bestellen en de inhoud van mijn winkelmandje ineens tientjes duurder was dan toen ik hem had gevuld! dat ene tientje van de voucher ging eraf, fijn, maar toch was het geheel nog veel duurder dan dat ik in juni had gezien.... bij elkaar had ik besteld voor meer dan 90 euro maar er zat niet eens een proefje of iets dergelijks bij, dat is al een paar keer niet meer, vroeger altijd wel. jammer hoor...

Altijd lagere prijs dan in de apotheek

Fijne producten regen lagere prijs dan in de apotheek. Wel jammer dat een retour Ruim €7,- kost. Had per ongeluk verkeerde besteld.

Snelle levering en leuke aanbiedingen!

Volle tevredenheid

Zoals altijd, correct en vertrouwd afgehandeld.

gewoon positief

goede ervaringen; niets op aan te merken

duidelijke webshop, goed verpakt.

Duidelijke info en snelle levering

Besteldatum nooit over tijd . Prima levering

Gewoon goed

Vind het heel goed

Alleen jammer dat je niet echt weet hoe je het product moet gebruiken er zit geen uitleg bij.

Top product top prijs

goed product pigment wordt wel lichter. Verder zijn er meerdere plekken die het product verkopen maar voor een veel hogere prijs.

Zeer goede service

Snelle levering. Acceptabele prijs.

Snelle levering en niet duur

Er ging ooit iets niet goed met de punten,dit is snel opgelost! Snelle service.

Goede prijzen, snelle levering!

Fijne duidelijke website en goede snelle sevice

Duidelijke website Snelle levering Goede service

prima site, produkt goed, verpakking erg groot in relatie tot potjes

omdat ik de verpakking te groot vind, bestel ik ook voor een vriendin, dan nog is de verpakking vaak ten opzichte van het te leveren product niet in verhouding

Zeer goed geholpen en goede tip gehad.

snel bezorgd. Attent door altijd iets extra's bij te sluiten.

Zie boven.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!