Goed en snel

Bestelling duurt uiterlijk 2 dagen. Snel.

Snel geleverd!

De kortingskaart was een extra motivatie!

Ruime keus

Goede aanbiedingen en snelle levering

Goede prijzen voor de Vicky producten. Snelle levering.

Mis de monstertjes

Ben al jaren vaste klant bij mijnhuidonline en erg tevreden over producten en levering. In het begin kreeg ik bij elke levering leuke sampeltjes en proefdingetjes, dat was elke keer weer een leuke verrassing. Dit is nu niet meer en dat vind ik jammer.

Heerlijk, smeert goed, wordt snel in je huid opgenomen.

Heerlijk, smeert goed, wordt snel door je huid opgenomen.

Nvt

Nvt

Altijd tevreden

Ik krijg altijd de bestelde producten keurig op tijd. Goede service!

snel en voordelig

ik bestel mijn Vichy producten altijd via huidonline. tegen voordelige prijzen en snelle levertijd

Netjes en op tijd

volgende keer bestel ik hier opnieuw..

Netjes afgeleverd

Het pakket is netjes afgeleverd.

Goed geregeld

Prima prijzen en snelle levering.

Alles prima verzorgd

Ik heb nog niet een keer een slechte ervaring gehad met Mijnhuidonline! Alles is steeds uitstekend verzorgd en op tijd geleverd.

Lekkere vlotte levering

Makkelijke website, mooi overzichtelijk en lekker snel geleverd

Gewoon goed!

Goede bestel-bezorg service... alle producten netjes en zorgvuldig in een doosje bezorgd.

Goed assortiment, mooie kortingen en snelle levering

Hier valt toch niets aan toe te voegen?!

Uitstekende service

Leveringen altijd snel in huis. Direct een bevestiging van de bestelling met een leverdatum.

prima webwinkel

niet duur en snel geleverd

Prima service, snelle levering, scherpe prijs

Xxx

Prettig

Ik ben heel blij mee

Ik ben een terugkerende klant en zal het waarschijnlijk ook wel blijven omdat ik altijd een goede ervaring heb met mijn bestellingen en de producten zijn perfect voor mijn donkere huid.

Snel en goed

Geen opmerkingen, snelle levering

Prima webshop, leuke aanbiedingen

Artikelen altijd op voorraad, geregeld leuke aanbiedingen en snelle levering.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum