Uitstekend!

goed assortiment en snelle levering

Tevreden over product i.s.m. prijs

Snelle levering, prijs laag per pot, betrouwbare wijze van betalen.

Perfect geregeld!

Alles wordt altijd perfect geregeld!

Goede ervaring

Prima product, op tijd geleverd, goede communicatie over levering etc. Gewoon prima

Prima website, bestelgemak en product voldoet aan verwachtingen.

Top! Nooit problemen gehad met bestellen en snelle levering!

Nooit problemen gehad met bestellen. Duidelijke site en uiteindelijk snelle levering!

Makkelijk besteld en snel in huis

Prima product, makkelijk besteld en snel in huis

Snelle levering. En mooi op tijd.

Voldoet aan verwachting

Snel bezorgd goed verpakt Prima!

Product was niet op voorraad, ik werd goed op de hoogte gehouden, het overige uit mijn bestelling werd alvast verzonden. Topservice! Tot een volgende x

Snelle levering, prima producten

Uitstekende snelle service

ruime keuze. Fijne producten. Snelle service.

Mijn ervaring was heel goed.

Besteld , volgende dag in huis.

Te gekke service, snelle levering.

Super snelle levering, veel betaalmogelijkheden. Levering bij ophaalpunten mogelijk. Ik bestel hier zeker vaker!

Goede producten en bevalt goed. Gelukkig ook met korting ben blij hiermee

Goede producten en bevalt goed. Gelukkig ook met korting ben blij hiermee En als een goedbage of cadeau erbij was nog superblij.

Heel fijn!

Goede producten Snelle levering Goede prijs/kwaliteit

Ik ben tevreden met de prijs en korting!

Er staat een gratis proefje Lipikar Balsem 15ml op mijn order en verpakking lijst, helaas zie ik niet in de doos! Ik dacht het is een computer fout dat een beetje teleurstellen geeft.

Prima, snelle levering

Uitstekend product

De volgende dag bezorgt

Bestelling was de volgende dag in huis! Bestel altijd mijn dagcreme op mijn huid online!

Bestelling gaat gemakkelijk

Gen problemen met bestellen; zeer snelle bezorging!

Veel keus en goede prijzen . Snel geleverd ook

Snelle service & goeie aanbiedingen

Puntje van verbetering is de site... Soms als je zoekt en van het ene merk naar het andere gaat of iets dergelijks, wordt je uitgelogd. En dan moet je weer opnieuw inloggen. Dit gebeurt vaak... Als je dmv je Iphone inlogt, staat MijnHuidOnline dwars door je naam heen ; ziet er rommelig uit... Verder heel tevreden!

Prima gegaan

Goed geregeld

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!