Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en een breed, duidelijk beschreven assortiment. Het bestelproces verloopt vlot en de site is gebruiksvriendelijk. De algemene beleving is positief met betrouwbare verpakking en snelle service. Sommige opmerkingen gaan over af en toe leveringsproblemen, maar deze worden opgelost.
Altijd scherpe prijzen en keurige levering. Ook een spaarsysteem voor bijv. Eucerin producten.
5 October 2025
Connie
Veldhoven
Ik bestel al jaren bij mijnhuidonline. Ze hebben mijn producten voor een betaalbare prijs. Vandaag besteld, morgen in huis.
Henny
Hoorn
Wat ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie review. We waarderen het enorm dat u al zo lang bij ons bestelt. ^Demi
Oke
S. Joemmanbaks
Zeist
Ben zeer tevreden met jullie produkten en levering
Anneke
Velsen noord
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review en vertrouwen in onze producten. ^Demi
Goede w site alles op voorraad en leuke aanbiedingen, een leuke spaaractie , kortom top.
Jolanda
Tilburg
De bestelling wordt snel verstuurd.
I.
SCHAGERBRUG
Snelle levering en goede kwaliteit
Hans
Bergen
Bestelling en aflevering gaan soepel, Producten zijn heel prettig
1 October 2025
Trudie
Limmen
Wat fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor uw mooie review. ^Demi
Ik ben over levering en produkt en prijs kwaliteit een tevreden klant! Ik heb alleen 1 Aanmerking...... En dat is op het verpakkingsmateriaal Als de maat vande verpakking aangepast zou worden op het produkt, dan zou dat meer dan de helft van het verpakking schelen! En misschien in sommige gevallen zelfs die de brievenbus passen!!
5 September 2025
Peggy
Zoetermeer
Altijd bestel ik hier mijn huidverzorging omdat de prijzen heel scherp zijn, en ver onder wat ik in de winkel tegenkom. Goede verzending en ook de info rond de verzending is correct.
3 September 2025
Willa
Haarlem
Al jaren bestel ik mijn crèmes bij mijnhuidonline en gaat altijd heel vlotjes
1 September 2025
Jolande
Breda
Wat fijn om te horen dat u al zo lang tevreden bent en met plezier bij ons bestelt! Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie review. ^Demi
Goede en snelle levering, goedkoop tov andere aanbieders.Ook het spaarsysteem is erg goed!
1 September 2025
Anita
Enschede
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, scherpe prijzen en het spaarsysteem. ^Demi
Keurig verpakt. Snel geregeld
11 August 2025
Margriet
Dordrecht
Duidelijke website en overzichtelijke gegevens betreffende je bestellingen
9 August 2025
Rita
Zuid-Holland
duidelijke website, makkelijk je order te plaatsen en snelle levering
8 August 2025
Conny
RIJNSBURG
Ik ben zeer tevreden met Mijnhuidonline met regelmaat fijne aanbiedingen. Ik gebruik een aantal producten van Vichy en ben daar zeer tevreden over.
5 August 2025
Ria
Deurne
Heel tevreden met het assortiment, prijzen en levering!
5 August 2025
Mirjam
Halsteren
Goed tevreden, de bestelling heb je ook snel in huis
4 August 2025
Henny
Rosmalen
Mijn Vichy producten koop ik altijd bij Mijnhuidonline. Ik ben zeer tevreden over de kortingsacties en de snelle levering.
4 August 2025
Angela
Haarlem
Goede prijzen en ook klantvriendelijk en behulpzaam! (Mbt bijbestellen en retour)
3 August 2025
Hilda
Amersfoort
Verkeerde levering snel geld terug
7 July 2025
Annelies
Rotterdam
Alle merken die mijnhuidonline verkoopt zijn kwalitatief goede producten die in de apotheek veel meer kosten. Dan kun je ze beter bij mijnhuidonline kopen. Hebben vaak aanbiedingen.
7 July 2025
Petra
Helden
Toujours en temps et en heure. Très bon service La dernière commande était assez honéreuse et il y aurait pu avoir un petit détail commercial, un petit échantillon de nouveau produit, etc. C'est le seul point négatif de ma dernière commande.
6 July 2025
Valérie
Den Haag
Mijn huid voelt soepel aan,ik ben er blij mee gebruik het al jaren.groetjes
6 July 2025
thea
Sint Oedenrode
Goede website, meteen korting voor 1e bestelling en snelle verzending!
1 July 2025
Renske