Ik weet het nog niet

Ik weet het nog niet. Hoop over enkele weken resultaat te zien met de Eucerin producten tegen pigmentvorming.

mooie kortingen

mooie kortingen op vichy huidproducten en snel geleverd

Snelle levering!

Altijd een snelle levering van de fijne producten!

Zoals altijd prima in orde!

Snel en accuraat

omslachtig

moet iets retourneren/ruilen ben venieuwd hoe dit verloopt, heb er serieus twijfels over Vindt het hele proces niet meer van deze tijd., maar gezien bovenstaand is het afterpay weer wel handig Betalen als alles gergegeld is dus geen risico

Super snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis keurig.

Snelle service, goede prijs

Producten van Vichy besteld en meteen de volgende dag geleverd. Scherpe prijs en goede service.

Perfect geregeld, snelle levering !

Ik heb 2 potje crème besteld en had het de volgende dag al in huis ! Helemaal top.

Heerlijke producten

snelle levering en duidelijk

goed duidelijke website en snelle levering prijs ook goed.

Goede prijs, snelle levering en goed verpakt.

Goede webwinkel

Goede producten en merken voor een mooie prijs! Netjes op tijd bezorgd!

Soepele bestelprocedure, snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Er is een duidelijke website en gemakkelijk te doorlopen bestelprocedure. Verder wordt duidelijk aangegeven wanneer de bestelling bezorg word. Handig is dat je zelf een bezorgmoment kunt kiezen.

Veel keuze

Heel tevreden

uitstekend

supersnelle levering en uitstekende producten

Super snelle levering.

Het product de volgende dag al in huis.

Steeds aangename aanbiedingen Ik bestel al vele jaren en spaar er bovendien nog punten mee Lekker doorgaan.....

Snel en netjes verstuurd

Betaalbaar, goede producten en snelle levering

Fijn dat het betaalbaarder is dan in de winkel. Een tip: een paar proefmonsters bij je besrelling zou leuk zijn !

Dikke voldoende

Snel en professioneel !

Prima producten die snel en vlot werden geleverd

Prettig en soepel insmeerbaar

Zeer goed!

Er is een ruim assortiment, de oogcreme van La Roche Posay bevalt zeer goed en ook nog eens snel geleverd.

Vertrouwde service en een fantastische product keuze

Vertrouw, snelle bezorging, voordelige prijs.

Ik ben al helemaal tevreden van de merk Eucerin. Op mijnhuisonline kan ik nog voordeliger shoppen. Top.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!