Ik ben erg tevreden over Mijnhuidonline. Snelle levering en goede prijzen.

Tevreden over de dagcreme

Producten zijn snel geleverd. Ik ben helemaal verkocht aan La Roche Posay producten.

Het was betaalbaar en werd snel bezorgd

Gekregen wat besteld is, duidelijke communicatie.

Altijd op tijd geleverd en een mooie korting op het product

Goed en snel geleverd.

Snelle levering!

Altijd de volgende dag geleverd, fijne prijzen net iets beter dan in de apotheek. Spaarkaart online werkt goed. Fijne service. Ik ben vaste klant

Kortingscode werkte niet

Slechte zaak om korting aan te bieden en dan werkt de code niet Verder geen problemen

Duidelijke site, snelle en correcte levering.

Positief

prima service

Goede en snelle communicatie!

Pakket was snel geleverd binnen de termijn wat op de site vermeld stond.

Tevreden

Omdat alles gaat zoals aangegeven.

Heel snelle levering

Snelle levering maar niet volgens de bestelling helaas

Helaas had ik 1 verkeerd product ontvangen in mijn bestelling. Ik had 1 x platinum rose besteld en ook ontvangen en 2 x mask hy. van Vichy besteld maar kreeg 1 juist potje en 1 andere helaas. Maar ik had de verpakking al open gemaakt dus kon het niet meer terugsturen. De potjes waren aan de buitenkant allebei rood dus in eerste instantie viel het ook niet op dat het niet 2 dezelfde waren.

Snelle levering, goede prijs

Product is snel en mooi ingepakt geleverd. Voor prima prijs

snel!

een duidelijke omschrijving van de producten en een zeer snelle levering!

Een geruime keuze met producten op voorraad voor een goede prijs! Plus het wordt snel geleverd. Maar

Alleen maar goede ervaringen

Goede, juiste producten geleverd

Heel snel

Snelle levering en geweldige Franse producten.

Website snelheid prijzen producten top

Zeer tevreden jullie website staat in mijn favorieten

Snelle en correcte levering

Weet niet

Een zeer ruim assortiment tegen zeer gunstige prijzen. Daarnaast een erg snelle levertijd.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!