Snel

Het was snel in huis, netjes verpakt

Correcte firma. Bezorging altijd optijd.

Ik gebruik al jaren vichy producten en heb daar goede resultaten van. Specifiek de 50 plus producten.

Ik heb de producten optijd geleverd gekregen. De prijzen waren goedkoper dan andere sites. Heel tevreden!

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling kwam snel en netjes geleverd

Gewoon goed!

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: ik gebruik Eucerin, het gemak waarmee je kunt bestellen, de snelle levering en vooral een duidelijke website maken dat ik graag mijn producten bij Mijnhuidonline koop.

Altijd goede ervaringen gehad met Mijnhuidonline. Leuke kortingen en snelle levering.

Geweldige service!

Bestelling binnen een dag ontvangen. En je kreeg iedere keer een update van je bestelling wanneer het bezorgd zou worden.

Tevreden over de producten en snelle levering.

Wel problemen met spaarpunten telling . Deze lijken vergeten te worden. Al jaren klant maar nog nooit een gratis product ontvangen!

Prettige duidelijke site met producten.

Super goed

Service heel snel, ik recomend het

Fijne webshop!

Bestellingen worden altijd netjes en snel geleverd!

Snelle levering van goede producten.

Snel en goed

Excellent service

Mijn bestelling kwam ruim op tijd .

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en de producten hebben een hele goede prijs. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij mijnhuidonline.

Op zich positief

Omdat ik mijn vorige bestelling eerst in mijn winkelmandje zette en toen pas inlogde in mijn account wat je eigenlijk gedachteloos doet krijg je geen zegels voor een gratis product, had wel een behoorlijke bestelling. Erg jammer en dus teleurgesteld

Prima producten en fijn en snel geregeld zeer tevreden

Jarenlang gebruikt, tot nu toe oké, vind het prettig om online te bestellen,beter als bij de apotheek

Veel keuze

Ik koop hier vaak producten van diverse merken, welke voor verschillende soorten huid zijn. Er zijn vaak leuke aanbiedingen, waar ik gretig gebruik van maak. Er is heel veel keuze, dus er zit altijd wel wat bij.

Super handig, snel en makkelijk.

Fijne, duidelijke pagina. Bestellen gaat super makkelijk en de levering is snel. Communicatie is precies goed.

Snel geleverd en voordelig

Accuraat en meedenkend

Omdat ik een groot aantal after sun bestelde, werd er toch even contact opgenomen of dat echt klopte (110 stuks). Toen bleek dat er nog maar 89 op voorraad waren werd het teveel betaalde netjes teruggestort.

Snelle levering en goed product!

Het bestelde artikel was snel in huis en het artikel is erg fijn!

Netjes verpakt

Netjes verpakt en snel verzonden.

Een fijne crème voor mijn gevoelige huid

Na bestelmoment heel snel in huis!

Ik zal zeker in de toekomst weer via deze website bestellen.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum