Lipikar is mij aangeraden door mijn specialist en bevalt mij heel goed

Snelle levering goede service

Betrouwbare verkoper en levering zoals aangegeven de volgende dag. Product voldoet geheel naar verwachting.

Snelle levering, goed prijs en goed verpakt.

Alles prima

Product was goedkoper t.o.v. andere verkopers. Duidelijke site en makkelijk bestellen. Snelle en correcte levering

Snel geleverd,leuke kortingen. Goed ingepakt.

Bestelling top geregeld.

Supersnel, korting van Vichy goed berekend, voor herhaling vatbaar.

Geweldige snelle service en goede producten

Snelle levering goede service. Duidelijke site.

goede en vlotte bezorging

na mijn bestelling werd deen de producten snel bezorgd.

Perfecte producten

De geleverde producten zijn boven verwachting en snelle levering

Zeer tevreden klant

Mijnhuidonline is zeer klantgericht, heeft een goede en vooral snelle service. Nette verpakking.

Prima product

Goede creme

Prima afhandeling

Product verkeerd aangegeven op de website. keurig geretourneerd en verzendkosten vergoed. Snelle afhandeling van mijn mails.

goede/snelle levering

Goede produkten

Prima webshop

Duidelijke webshop, goede prijzen en snelle levering. Fijn dat je ook achteraf kunt betalen.

Super !

Goede produkten en snelle levering.

snelle correcte afhandeling en een betere prijs dan ergens anders

Perfect snelle levering

Snelle levering. Goede producten

Hele snelle levering en super fijne producten.

Prima, snelle aflevering

Website is duidelijk, producten worden snel geleverd. Spaarsysteem is aantrekkelijk. Ik zou het wel leuk vinden om met mijn bestelling wat monstertjes te krijgen van andere producten.

Prima, adequate service

prima !

Snel, goed en nog sparen ook. :-)

Producten zijn goed.

Kwaliteit is top en snel en netjes bezorgd!

Bestel hier vaker. Wordt snel bezorgd en is keurig verpakt. Leuk dIe proefmonsters erbij. PRODUCTEN van kwaliteit voor een mooie prijs

Keurig en snel de door mij bestelde artikelen thuis bezorgd gekregen

Ik gebruik de pigment dag/nacht en zonnecreme van Eucerin. Hopelijk heeft dit het resultaat die Ik ervan verwacht.

Het product kende ik al dus fijn dat het geleverd kon worden.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!