Klantvriendelijk

Snelle levering,goed verpakt!

Bestellen online is waardeloos echt hun website is slecht Bij bestellen en invoeren van bezorgen is waardeloos dat is al een hele tijd echt slecht steeds word er gezegd dat de het oplossen Maar als je belt ..super aardig aan de telefoon

De site was duidelijk en de producten goed verzorgd.

prima artikel en vlot geleverd

gebruik al jaren Vichy cremes en wil nu voortaan via mijn huid online bestellen. vr.gr.Winy

Mooie prijs

Altijd korting, goeie bezorging en gratis artikel wordt gelijk verwerkt.

Betrouwbaar en goede service.

Bestelling is altijd snel maar de punten die krijg moet je binnen een bepaalde tijd gebruiken anders vervalt het, dat vind ik minder zo ben ik al 2 keer met een bestelling en een volle kaart met punten geen voordeel van gehad, jammer.

Snelle levering!

Het was heel goed en goedkoop

eucerin oogcreme en nachtcreme waren heel goed

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Topspul geleverd

snelle, goede levering

zie boven

op tijd geleverd en goed verzorgd

goede producten, heel geschikt voor mijn droge huid.

zonder problemen geregeld!

heel goed, alles netjes verpakt en snel geleverd en de prijs was ook goed zeker zo nodig voor herhaling vatbaar.

Fast delivery

Found the product I wanted very fast, checkout easy and delivered within 1 dat

prima en snel geleverd

Wat natuurlijk helemaal fijn is is dat het veel goedkoper is dan de apotheek. In het vervolg ben ik uw klant.

Ik heb zeer goede ervaring Ga dus zeker door met mijn huid online

Altijd netjes verzorgd en optijd geleverd

Erg prettig

Super snelle en keurige service

Altijd keurig verpakt mijn producten, snelle service

Uitstekend!

Alles snel en goed geleverd. Keurig verpakt. Zeer voordelig!

De bestelling wordt altijd correct en snel geleverd

Snel en keurig verstuurd

snel en goede produkten

snel en goede produkten

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!