Zeer goede cremes.

De omschrijving bij de door mij gebruikte produkten doen wat ze zeggen en heb sinds ik deze gebruik geen enkel trekkerig gevoel meer rond m'n mondpartij en daar heb ik jaren last van gehad daar ik een zeer droge en vochtarme huid heb.

Prima en snelle levering

Positief

Fijne online winkelen voor mijn huid

Snel en de artikelen worden keurig verpakt voor de verzending. Echt super veel keuzes in het merk waar ik fan van ben. Dus goeie site, veel keuze, punten kunnen sparen, keurige service.

Snelle levering, hele fijne producten

Ik vind het erg fijn om bij mijnhuidonline mijn verzorgingsproducten te kopen. De site is erg overzichtelijk en duidelijk, er is sprake van snelle levering en een fijn assortiment.

Bestelling Altijd vlot in huis. Soms een leuk extraatje erbij

Fijne site snelle levering, goeie aanbiedingen

Heel tevreden

La roche

Zeer snelle levering jammer van de leveringskosten.

Heerlijk en voordelig

Snelle en accurate levering tegen goede prijEn

Goed en snel

Wat ik had besteld was netjes verpakt, geen klein extraatje deze keer. Werd snel bezorgd.

U doet wat u belooft.

Perfect.

Snelle levering en goede prijzen

Snel geleverd goede producten .betrouwbare webshop .een aanrader

Genoeg keuze Vichy

Super snelle bezorging

super

ben al zeker 20 jaar gebruikster van Vichy geweest, maar door het niet meer leveren van Ideal Body Balsem ben ik nu overgestapt op het merk Eucerin wat ook goed bevalt.

Prima verzorgd.

Gewoon een goede website, wat moet je verder van vinden.

zoals altijd zeer tevreden

als vaste klant ben ik heel tevreden over de service en snelle levering en natuurlijk over de produkten. wat minder is is dat de spaarpuntentelling niet altijd werkt, als je denkt dat je genoeg punten hebt verzameld, blijft het systeem volgens mij "hangen" en ik merk dat jullie toch ook weer duurder zijn geworden, dat is jammer maar ik denk dat we daar niet aan ontkomen. evengoed heel blij met deze site.

Vichy bevalt mij goed al vele jaren

Fijn product. Gebruik ik al zeker vijftien jaar. Online bestellen bij jullie bevalt ook goed. Spaar punten en vaak kortingen.

Prima, juist product gekocht en simpel en goed ontvangen

Prima product

Snelle levering goed verpakt

Ze zijn goedkoper dan bij de apotheek

Snelle en nette levering

Ik heb tot nu goede ervaring met Huidonline. Snelle en nette levering

Uitstekend.

Is erg kort, maar ik verwacht alleen maar positieve reacties.

Goede klantenservice, snelle levering van een degelijke verpakking en scherpe prijzen!

Snel goede prijzen

Binnen 2 dagen na besteld te hebben ontvangen voor n goede prijs

Prima duidelijke site

Kon vlot alles bestellen wat ik wilde.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum