Goede snelle service!

Deze site heeft een goed en gevarieerd aanbod met kwaliteits produkten!

best sunscreen for oily face

Hij past goed bij mijn huid en hij irriteer mijn huid niet. Hij schijnt niet. Ik raad hem voor vette huid. Ik ben erg blij ermee. bedankt. Bijna een mand levering in Nederland.

Goede service, snelle levering, goed verpakt

Mijn huid online levert snel en de producten zijn goed verpakt. Ik ben erg tevreden!

prettige snelle levering

Meestal uitgebreid assortiment met leuke kortingen.

prima product range

snel te bestelen en bezorgen

overzichtelijk en scherp geprijsd

Hoorde via onze dochter van Mijnhuidonline.nl. E.e.a. bekeken en toen een bestelling gedaan. Bestelling en verzending liepen perfect , een dag later het pakketje in huis.

De levering is snel. En de prijzen zijn gunstig

Altijd toppie!!

Snelle levering van top-producten, en een stukgoedkoper dan hier bij de apotheek!! Ik ben vaste klant, bestel 1 x per maand.

Bestelling correct en snel

Mijnhuidonline werkt uitstekend. De bestelling werd, precies zoals beloofd, snel geregeld. Ook de inhoud van het pakket klopte precies. Een prima leverancier!

Net zo fijn als hormoonzalf

Fijn dat dit net zo goed helpt als hormoonzalf. Eindelijk van die zware crèmes af. #eczeemhuid #uitbarstingen

Ik heb nu al 2 weken en zie het vetschil

Uitstekend product

Was goed

Product is ok. Gebruik het nu 2 weken, zie geen verschil maar met spf erin vind ik handig

Zeker goed

Mijn ervaring met huidonline is goed, mijn bestelling word altijd snel bezorgd. Ben tevreden.

Ik gebruik de producten van la Roche Posay, waarvan ik alles online hier kan bestellen, heel fijn en met korting! Snelle service, dus gauw in huis!

vetrouwen

voelt hydrateerd

Heb aan één woord genoeg: uitstekend

Bestelde nu al 2-maal producten van Vichy. Ging probleemloos

Goeie producten, en een goede prijs!

Na een door mij gestelde vraag kwam er zeer snel een duidelijk antwoord met een aanbeveling.

Fijne en snelle levering

Het product wordt snel geleverd, fijne service. Zeer tevreden

Super geholpen en snelle levering!

Ik ben super geholpen bij de klantenservice en ik had mijn pakje snel in huis.

Fijne zonenbrand

Fijne zonnebrand smeert goed en plankt niet

Goede service en de snelle bezorging op de afgesproken tijd.

Snelle levering, goed geprijsd

Generaal de la Reylaan 12