Snelle levering goede producten.Maar vooral de goedkope prijzen

Mijnhuidonline is mijn hofleverancier voor mijn Vichy!

Bij Mijnhuidonline winkel je super makkelijk je geliefde Vichy-producten voor een geweldige prijs... en het wordt ook nog eens snel thuis geleverd!!

Goede service, betrouwbaar. Als een product niet op voorraad is, dan krijg je netjes een mail. Producten zin goed verpakt.

Goed gegaan

Ik ben tevreden

Bevalt goed

Mooie kleur, voelt goed aan en ziet er natuurlijk uit. Nog te kort gebruikt, een week, om effect op mijn huid te beoordelen.

Snelle service , duidelijke informatie , snel antwoord , een dikke 5 sterren

Geweldige

Prima prijzen tav. van anderen. Volop keus. Helemaal tevreden. Bestellingen lopen perfect.

Goede prijzen en service

Ik vind hier altijd wat ik zoek

Betrouwbare site met topproducten!

Al vaker besteld bij deze website en de bestelling is altijd keurig op tijd.

Prima bedrijf, je wordt zeer vriendelijk geholpen

Altijd een goede ervaring met dit bedrijf. Ze leveren snel en hebben mooie aanbiedingen.

Een goede website

Snelle levering en mooie producten

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs, breed assortiment en snelle levering!

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Kwaliteit voor een prijs die lager is dan bij een apotheek. En een super snelle levering.

Snel en betrouwbaar.

De bestelde artikelen worden netjes verpakt en zijn vaak een dag later al binnen.

Fijne producten, jammer van de prijsverhogingen

Altijd fijne producten, recent is de prijs enorm gestegen. Er vreemd. Met de 25% korting aanbieding van moederdag was ik even duur uit dan mijn vorige bestelling die niet in de aanbieding was......

Fijne producten en goedkoper dan elders

Goed en snel geregeld

Werkt direct

Werkt direct

Snelle service.

Altijd erg tevreden

Producten snel in huis, duidelijke website, fijne producten

Geen probleem met levering.

Heel snel in huis, alle producten die ik zoek. Website kan wat duidelijker.

Overzichtelijke website

Fijne webshop, mooie prijzen én (zelfs in de coronatijd) de volgende dag in huis! De producten sluiten aan bij onze huid. Bedankt

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum