Prima afhandeling van mijn order

Prima afhandeling van mijn order, wel jammer dat er geen samples bij zitten van andere vichy produkten, dit was voorheen wel altijd het geval. Dit mag gedeeld worden met Apotheek van mijn huidonline. Review niet plaatsen op website

Ik vind het goed

Ibv gv vvhhvvvg Hhhh

De ene dag besteld, volgende dag al in huis! Super!

Bestelling kwam op eerste volgende werkdag

Top, snelle levering duidelijke communicatie.

Top, snelle levering duidelijke communicatie.

Goede producten, snelle levering, goede prijs

Goede producten met scherpe prijzen. Levering volgende dag, zelfs tijdens coronatijden.

Goede producten voor goede prijzen

Bij de apotheek zijn dit soort producten een stuk duurder. Ook fijn dat je kan sparen voor gratis producten.

Gewoon goed

Makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen. De volgende dag al geleverd! Superfijn!

Al jaren een tevreden klant!

Ik ben al een aantal jaar klant van huidonline omdat : 1. Groot assortiment 2. Regelmatig aanbiedingen 3. Duidelijke instructies en een overzichtelijke website heeft 4. Goede levering.

Apotheek producten met betaalbare prijzen. Leuke kortingen en een fijn spaarprogramma waardoor je regelmatig gratis producten hebt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en de producten zijn snel in huis.

bijna niets op aan te merken

Bijna....... niets op aan te merken, op de paar punten na. Wat ik mis is iets meer informatie hoe en wanneer je dit product gebruikt. Ik vind de informatie soms iets te summier. Wat het puntensysteem betreft zou ik de "houdbaarheid van de punten" gewoon laten bestaan en niet dat je voor een bepaalde periode deze gebruikt moet hebben. De ene klant besteld nu eenmaal binnen een periode meer malen dan een andere klant.

Ik ben zeer tevreden over mijn huid online. Zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en snel ontvangen in huis.

Alles klopt altijd precies wat je besteld.

klasse!

Ik bestel regelmatig La Roche Posay en Vichy producten en ben hier uiterst tevreden over.

Prima bedrijf, aan te bevelen !

Ik vind dit een bedrijf waar ik vaker ga kopen. Concurrente prijsstelling, duidelijke website. Snelle afhandeling en levering, goed verpakt.

Goede prijs

Vichy producten gekocht. Prima prijs.

Altijd snelle levering

Zelfs nu in corona tijd levert Huidonline netjes en snel!

Op zich prima

Alleen irritant dat voor het aftekenen gevraagd wordt of je al een account hebt , en dat heb ik, en als je dat bevestigt moet je alsnog je adres etc invullen

Snelle service en alle producten die ik zocht

Snelle service en alle producten die ik zocht

Goede productbeschrijving. Vlotte levering.

Super goede website!

Vaak aanbiedingen en de levertijd is altijd snel.

Snelle levering, goede service en prijzen

Ik bestel al jaren via Mijnhuidonline. De levering is altijd snel en foutloos en de prijzen zijn lager dan de lokale apotheek. Spaarsysteem geeft ook nog extra voordeel.

Producten altijd snel in huis

Ik bestel al jaren, en ik heb het altijd snel in huis, super service, altijd goedkoper als ergens anders. Er kunnen wel vaker proefjes bij, dat vind ik jammer.

Fijn

Vlotte levering en duidelijke site

Top!!

Ik bestel al jaren bij Mijnhuidonline en steeds tevreden!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum