Prima !!

Prima site, snelle levering, super geregeld!

Super site

Mijn bestellingen worden altijd vlot verwerkt, netjes geleverd en goed verpakt. Van de prijs van de producten word ik heel blij van, Mijnhuidonline is altijd goedkoper dan in de winkel.

bestelling en product prima maar ik krijg "kortingsbonnen:, nummers en die werken nooit

Great experience

Delivery was very quick, correct, and they kept me updated on the progress of my package. Thank you!

Prima! Netjes, goed verpakt en keurig op tijd bezord!

Zoals hierboven omschreven. Ben altijd zeer tevreden! Mis alleen wel wat producten van Vichy, zoals de zelfbruiner voor gezicht en body. En wat schoonmaaklotions van Vichy.

Geen minpunten, netjes op tijd.

Goede prijs en snelle bezorging

Leuke aanbieding gekregen. Besteld en twee dagen later in huis.

Veel keus,hoge korting,snelle levering.

De hoogste korting op het internet. Veel keus. Snelle levering.

Perfecte levering

Vandaag besteld, zou morgen geleverd worden, keurig mail van post nl dat het een dag later werd, goed verpakt

Prima levering

?

Post kwam 1 dag te laat

Ik gebruik het sinds een week, moet afwachten voor een betere resultaat.

Helemaal Toppie.

De site is duidelijk, producten staan goed uitgelegd, en de prijzen zijn aantrekkelijker dan bij de apotheek of andere winkel. Altijd netjes verpakt, en snel in huis. Voor mij heel duidelijk, ik bestel alleen bij Huid online. Ga zo door Toppie.

Goede aanbieding(en) en correcte afwikkeling. Dat is ook 'mijnhuidonline'.

Fijne webshop

Overzichtelijke website, snelle verzending, uitgebreid aanbod en fijne prijzen

Prettige website snelle levering

Duidelijke website, concurrerende prijzen en snelle levering.

Snelle levering, goede prijzen

Probleemloos bestellen van goede producten tegen lage prijzen. Prima bedrijf.

Goede prijs, service en snelle levering

Uiterst tevreden door aanbod, omschrijving hiervan en prijs.

Altijd snelle levering.

Volgende dag in huis. Heel fijn. Jammer dat je geen aanvraag voor monsters meer kunt doen. Wil niet altijd gelijk overstappen naar ander produkt, maar dit eerst uitproberen.

Ik heb hele goede ervaring met huidonline correct en snel

Snelle en correcte bestelling van de producten met duidelijke website

snelle levering goed produkt

snelle levering, goed produkt !

Snelle levering, goede prijzen

Producten werden snel geleverd en goed verpakt. Topservice.

Goede prijs en snelle levering

scherpe prijsvorming

levering conform toezegging

Is heel fijne producten.

Sinds een aantal maanden, bestel ik het producten la roche posay bij mijnhuidonline. Het is veel voordeliger dan andere Sites. En de producten worden snel geleverd.

Prima producten voor eerlijke prijs

snel geregeld

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!