Altijd goed. Altijd op tijd

Prima behoeft verder geen uitleg!

Geen problemen met Mijnhuidonline

3 keer een bestelling gedaan en 3 keer naar behoren gegaan

Snelle verzending. Goede kwaliteit/ prijs

Goede kwaliteit producten ( Eucerin) Zeer snel ontvangen ondanks corona.

Goede ervaring met het product. Dank voor de keurige bezorging!

Gewoon goed, zoals het hoort

Vlot verwerken vd bestelling

prima goede en snelle levering

duidelijke site snelle levering en voor een leuke prijs

Uitstekende sevice

Mijn bestellingen van Vichy worden keurig en vlot bezorgd. Goede service bij nasturen product

Goed product en heel snel in bezorgd

Keurig en snel

Dit was voor mijn de eerste keer. Heel tevreden.

Snelle levering en super fijne producten! Heel blij mee.

prima toegankelijk

Mijn eerste ervaring was goed. Producten op voorraad, goed geprijsd, voldoende relevantie informatie en keurig verzorgd opgestuurd. Het is interessant omdat de bezorgkosten niet werden doorberekend. Wanneer in de toekomst bezorgkosten weer worden berekend bij kleine bestellingen dan is het niet meer interessant voor mij.

Uitermate tevreden over Mijnhuidonline !!!!!

Snelle levering Keurig verpakt Vriendelijke medewerksters Vakbekwaam

Snel, goed en mooie prijzen!

Snelle en goedkope goede service, mooie prijzen!

De door mij bestelde artikelen werden netjes op tijd geleverd met vooraankondiging

Ben tevreden

Snelle en correcte levering. Ik vind het wel altijd heel fijn om proefjes van nieuwe dingen te ontvangen. Een klein proefje is wel heel weinig Hele aantrekkelijke prijzen en zeker met de moederdag actie.

Betrouwbaar en snel geleverd voor een nette prijs

prima!!

~Prima shop en goeie artikelen!

Prettig

Korreltje en snelle levering

Goed, goedkoop en snel

Super, snelle levering en veel goedkoper dan de winkels.

Uitgebreid en voordelig geprijst assortiment huidverzorgingsartikelen

Zeer tevrede.

Fijne producten en altijd goede service!

Ik bestel graag bij mijnhuidonline. Deels omdat een aantal producten hier moeilijk te verkrijgen zijn en/duur zijn. Bij mijnhuidonline zijn ze altijd en voor een scherpe prijs. Levering zoals ze beloven en vaak een extraatje erbij. Erg leuk.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering!

Jammer dat er nooit meer een proefje bijzit!!

Mijnhuidonline levert uitstekende producten en bestellingen worden accuraat en snel geleverd. Echt een aanrader.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum