Super levering, afspraken helemaal top

Fijne site

overzichtelijke site, wordt goed verpakt en is nel binnen!!

Erg goed

Goedkoper dan de apotheek en bij de deur afgeleverd

Eerst mijn pakket kapot ontvangen daarna snel een nieuw product geleverd. Bedankt !!

Goede producten, snelle levering

Ik bestel hier regelmatig producten voor mijn huid. Er is genoeg aanbod voor een goede prijs. Producten worden op tijd geleverd.

Er wordt gedaan wat er beloofd wordt.

Prima aanbod en meestal een leuke aanbieding.

Prima website

Snelle levering, uitstekenden producten.

Afspraken worden keurig na geleefd

Goede prijs en betrouwbaar.

Zeer goed!

Makkelijke site, snelle levering, netjes verpakt!

Goede producten voor een giede prijs

Tevreden klant

Goed ! Maar ook een vraag

Ik vind de spullen erg goed, gebruik het nu ongeveer een week. Maar vroeg mij af of het klopt dat je in sommige gevallen (bij mij) ik toch ineens puistjes krijg. Kan dat kloppen? Of ben ik dan ergens allergisch voor wat er in de producten zit.

Tevreden

Tevreden

Bestelling snel en effectief geleverd

Jammer dat ik niet alles van Vichy assortiment op de site kon vinden.

Prima service en snel geleverd

Snelle levering, goedkoop en goede service

Positief

Goede webshop en dienstverlening van bestelling tot aflevering. Enig aandachtspunt is dat het assortiment niet volledig is van de aangeboden producten van de verschillende merken.

Keurig op tijd geleverd voor een goede prijs

Produkt is goedkoper en dezelfde prijs

Duidelijk in wat ik bestel en wanneer iets geleverd gaat worden

Geen enkele opmerking, prima geregeld

Snel en netjes

Betrouwbaar

Overzichtelijke website met duidelijke productomschrijvingen. Ruim assortiment en snelle levering.

Goede prijs en snelle bezorging!

De producten die ik zocht waren snel gevonden: tegen een betere prijs dan bij andere webshops! De producten werden tijdig en netjes bezorgd.

Prima.

Product voorradig, waar een paar andere sites dit niet hadden, en snelle levering.

Top producten, snel geleverd en scherpe prijs!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum