Snelle levering.

Daar ik op dat moment niet bij de Apotheek terecht kon om het product op te halen is online bestellen een uitkomst.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Prima, goede service

De website is handig om je bestelling te plaatsen. Snelle reactie en goede informatie. De producten zijn uitstekend!

vlot in huis

Het merk Vichy bevalt mij prima. Jullie assortiment is goed. Een x een leuk monstertje bij de bestelling zou gewaardeerd worden.

Prima bedrijf levert altijd correct.

Allen maar goede ervaring met dit bedrijf

kwaliteit en service zijn goed

prijs- kwaliteit is gewoon goed

top levering snel en goed en goed product

Al jaren gebruik ik dit product naar alle tevredenheid. Zeer constant in kwaliteit en werking.

ik ben heel tevreden

goede service en ook fijn het sparen met punten!

Goed en snel.

Bestel graag bij jullie ,goede service ,heb het snel in huis,goede prijzen, Ben zeer tevreden over jullie. Verkopen jullie ook mondkapjes? Gebruik Eucerin producten .

Prima.

Snel en het juiste geleverd. Goed gevolgd via track en trace.

Goed assortiment, overzichtelijk en prettig geprijsd

Duidelijk en overzichtelijk assortiment. Uitstekende producten! Snelle levering, ondanks Corona.

Goeie site, probleemloos besteld en snel geleverd.

Zie boven

goede producten, goede service, duidelijke website

zie bovenstaande

makkelijk online shoppen. Snelle levering. Jammer dat er geen monsters bij zaten.

Bestellingen, communicatie en kwaliteit van producten is zeer goed

De producten vind Ik heerlijk en zeer goed. De bestellingen verlopen soepel en snel De communicatie verloopt professioneel. De spaarpuntenkaart zet niet altijd automatisch de punten erop. 1 mailtje en het is geregeld. Super

duidelijk en snel leverbaar

duidelijke website en snelle levering

Ondanks de coronacrisis en vertragingen van bestellingen bij andere bedrijven had ik mijn pakketje van mijnhuidonline.nl binnen drie dagen. Top!

Gewoon goed

AAA

Topproducten tegen een fijne prijs!

Prettige site waarbij ikmijn producten tegen een aanzienlijk goedkopere prijs kan aankopen... waardoorik bet kan blijven gebruiken en zal ze altijd hier bestellen!

Snelle levering tegen een goede prijs

Kwaliteitsproducten tegen een goede prijs en ruime keus een snelle levering

prima en snelle levering

Fijne creme voor de oudere gevoelige huid.

Teleurgesteld

Twee keer een bestelling geplaatst. Slechts ,één geleverd. 6 dagen na beloofde levering nog niets ontvangen van 2e bestelling.

Veel bestel gemak en vaak snelle levering

Alleen het afrekenen gaat niet altijd even vlot. Geen goed zichtbare buttons voor akkoord op algemene voorwaarden en keuze van bank.

Snelle ontvangst en goed

De volgende dag in huis zoals belooft. Producten zijn goed en goedkoper.

Was prima

Goede en snelle levering

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!