Goede prijs, snelle levering

Producten voor een goede prijs en snel geleverd.

Supersnelle levering

In deze tijd niet makkelijk maar was de volgende dag werden mijn Vichy dagcremes al geleverd! Supersnel.

Zonnebrand producten besteld ,in de hoop dat ik minder snel rood wordt of verbrand dan de goedkope producten! Tot op heden werkt t vele malen beter ,ben ook zeer positief Heb een zeer gevoelige huid en zoals alles van vichi gaat t goed

meerdere keren besteld altijd snelle levering

goede site met duidelijk info, snelle en prima afhandeling bestelling

Je bestelling goed en snel thuis👍

Ik ben blij met mijn huidonline ,goede service ,is er iets je kunt bellen je wordt vriendelijk te woord gestaan ik ben super te vreden 👍

Heel tevreden

Snelle levering.

Netjes en snel

TOP!

Bestelling komt snel en klopt altijd.

Supersnelle, nette levering

Bestelling was er binnen halve dag, ook netje verpakt

uitstekend.

Redelijke prijzen voor goede producten. Ook een spaarsysteem, waarbij je bij genoeg punten een product cadeau krijgt. Snelle levering.

Alles prima

Good website, very fast delivery and at the time it was promised. Perfect

Super service, snelle levering!

Je wordt prima op de hoogte gehouden via mail en de levering is stipt! Complimenten!

Heel tevreden. Snel levering met gewenste tijdtips, super!

veel goedkoper dan de gewone apotheek

Volop keuze. Snelle levering en veel goedkoper

Alles is prima geregeld

Snelle en correcte levering

Altijd snelle en correcte levering met een lief briefje 🙂

Snelle en correcte levering. Prima assortiment.

Heel tevreden!

Duidelijke website en super blij met de leuke tas! Wat een verrassing!

Correcte levering, uitstekende service

Ik heb nu 2x bij Mijnhuidonline een bestelling geplaatst tot volle tevredenheid. Bij de tweede bestelling was ik een artikel vergeten en het was te laat om het toe te voegen. Toen werd het geleverd zonder dat verzendkosten in rekening werden gebracht. Prima service dus.

Goede producten!

Al diverse keren bij Mijnhuidonline besteld en ben heel tevreden. De Eucerin Producten zijn top!

Optijd het juiste product ontvangen. Wel in een onnodig grote verpakking.

Product is prima, verzendkosten zijn vrij hoog. Volgens mij kun je dit optimaliseren door kleine producten per brievenbus post te versturen. Dit verlaagt verzendkosten, bespaart verpakkingsmateriaal en is goed voor het milieu omdat er nu een grote doos vol plastic lucht wordt vervoerd.

Goede service. Leuke kortingen

Snel en accuraat

Snelle service en mooie producten!

Had Vichy producten besteld. Deze kwamen goed verpakt bij mij aan en waren uitstekend!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum