Erg tevreden!

Ik vind het prettig dat ik nieuwe zonnelotion heb ontvangen (dus geen oude van vorig jaar) en zo leuk verrast door het leuke tasje! Snelle levering ook!

Goede prijzen

Doen wat ze beloven.

Perfecte spulletjes

Snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Het is een heel klantvriendelijk bedrijf meteen goede overzichtelijke website.

Supersnelle levering

Prima klantenservice en avondbezorging, wat ideaal is

Enorm goede ervaring met huid online

Prima service, kwaliteit en prijs!! Zeer klantvriendelijk.

Altijd goed

Fijne winkel en ik voel me zeer gewaardeerd als klant. Altijd interessante kortingen en af en toe nuttige proefmonstertjes bij de bestelling .

aanrader

Heldere communicatie , goede service , snelle levering

Product en service prima

Product voorhandig, snelle opvolging en verzending.

Top site

Bestel best vaak komt altijd snel en netjes aan . Tot de volgende keer

Prima webshop makkelijk in gebruik.

Maak regelmatig gebruik van de aanbiedingen op de website. Werkt altijd naar tevredenheid.

Vlot en adequaat

Heb geen minpunten. Producten zijn goedkoper via deze site dan bij de apotheek. Vlotte bezorging en handig spaarpuntensysteem!

Snel en voordelig

Bestellingen worden altijd snel geleverd, producten scherp geprijsd.

Al jaren klant bij jullie

Goed en snelle levering, perfect!!

Prima producten tegen prima prijs.

Erg vlotte levering

Fijne website en snelle verzending

Het is een fijne website met ruime keuze, die heel overzichtelijk is ingedeeld. Mijn bestelling werd ook snel verzonden. Heel tevreden!

Prima website

Ik heb de producten prima kunnen vinden. De afspraken die online gemaakt zijn, zijn ook goed verwerkt. Zowel site als bezorging 👍

goeie site

snelle levering deze keer aangekomen op het juiste adres en door mij afgetekend dit was jammer genoeg niet de eerste keer maar nu alles perfect

Uitstekend en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering

Prima webshop

Ik heb vaker dingen besteld bij deze webshop. Gewoon een prima webshop. Vaak leuke acties en goede prijzen. Levering is ook heel snel ondanks deze moeilijke tijden. Het is eigenlijk wel altijd goed gegaan bij het bestelproces.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Het is eenvoudig het juiste product te bestellen door de duidelijke info per artikel. Hierna volgt een snelle levering met post nl reeds de volgende dag.

Goed bedrijf

Ik ben al een tijd klant bij mijn huid on line en ben een zeer tevreden klant. Je wordt netjes en correct geholpen.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!